Γιώργος Χατζημάρκος:Αυτή είναι και η μεγάλη κατάκτηση των νησιών μας, η συλλογική δουλειά. Γιατί, τα αποτελέσματα των νησιών μας στον τουρισμό είναι συλλογικές νίκες της κοινωνίας.

Written by on 28/01/2024

63 Views

Ενώ προετοιμαζόμαστε για το τουριστικό 2024, υποδεχθήκαμε με χαμόγελο τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για το 2023.
Οι τρείς πρώτες θέσεις της Περιφέρειας μας στις κατηγορίες των επισκέψεων, των διανυκτερεύσεων και των συνολικών εισπράξεων, μόνο εύκολες δεν ήταν στο 2023. Μόνο οι δασικές πυρκαγιές της Ρόδου, που αντιπροσωπεύει σχεδόν το μισό Νότιο Αιγαίο και οδήγησαν στην απώλεια του καλύτερου 10ήμερου της χρονιάς, θα έφταναν για να σημειώσουμε υποχώρηση. Ομως, αυτό δεν έγινε. Η ταχύτατη ανάκαμψη της Ρόδου μαζί με την σταθεροποίηση σε υψηλό επίπεδο των υπολοίπων νησιών, επίπεδο σημαντικά υψηλότερο του 2019 (που για πολλούς λόγους έγινε χρονιά ορόσημο), οδήγησε στην διατήρηση πολύ υψηλών δεικτών.
Δεν είναι σύνηθες να σπάς κάθε χρόνο το ρεκόρ σου και βέβαια δεν είναι αυτοσκοπός. Μέσα σε ενα δύσκολο διεθνές περιβάλλον, με αβεβαιότητα και συνεχείς κρίσεις, στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι. Να προσφέρουμε συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες και απαιτήσεις των επισκεπτών μας. Ολοι. Απο την δημόσια διοίκηση μέχρι τους επαγγελματίες και φυσικά τους εργαζόμενους. Αυτή είναι και η μεγάλη κατάκτηση των νησιών μας, η συλλογική δουλειά. Γιατί, τα αποτελέσματα των νησιών μας στον τουρισμό είναι συλλογικές νίκες της κοινωνίας✌️


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist