Γιάννης Παπάς: από τις Καρπάθιες κ τους Καρπάθιους μας περίμενε στο νησί, που επισκεφτήκαμε σήμερα μαζί με την Υπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

Written by on 21/05/2024

202 Views

Ο Γιάννης Παππάς στην Κάρπαθο: είχαμε θερμή υποδοχή στα Πηγάδια και στην Αρκάσα!
Στην ακριτική κ φιλόξενη Κάρπαθο‼️

Ένα ζεστό καλωσόρισμα από τις Καρπάθιες κ τους Καρπάθιους μας περίμενε στο νησί, που επισκεφτήκαμε σήμερα μαζί με την Υπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

 Πρώτη στάση, όπως στα περισσότερα νησιά που επισκέπτομαι το Λιμεναρχείο. Η επαφή με τα στελέχη μας του Λ.Σ., ειδικά στα ακριτικά νησιά αποτελεί προτεραιότητα μας στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Συνέχεια στο Αποκεντρωμένο Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης του ΕΦΚΑ μαζί κ με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ Αλέξανδρο Βερβέρη κ την Έπαρχο Πόπη Νικολαιδου.

Σύσκεψη με το Δήμαρχο Καρπάθου Μιχάλη Φελλουζή. Συζητήσαμε για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού, όπου τόνισα πως με το σχεδιασμό του Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση τόσο της Κάσου όσο κ της Καρπάθου ενώ ακόμα επικεντρωθήκαμε στο θέμα της ύδρευσης κ το θέμα των κτηριακών υποδομών των σχολικών μονάδων.

Αυτό που κρατώ από τη γεμάτη μέρα που είχαμε στην Κάρπαθο, ήταν η επαφή με τους κατοίκους, τους εργαζόμενους, τους καταστηματάρχες κ η θερμή υποδοχή τους τόσο στη βόλτα μας στην αγορά στα Πηγάδια όσο κ στη γραφική Αρκάσα! Συνεχίζουμε δυναμικά τις περιοδείες μας στο δρόμο για τις εκλογές! Εις το επανιδείν


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist