« Εορτασμός Επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821».

Written by on 24/03/2021

37 Views

Οι δράσεις του ΚΟΠΑΠ διοργανώθηκαν για να τιμήσουμε τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, για να τιμήσουμε την ιστορία της Ελλάδας και της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Καρπάθου. Με σεβασμό στο παρελθόν και σκεπτόμενοι το μέλλον, θέλοντας να διδάξουμε στη νέα γενιά την ιστορία των γενναίων προγόνων μας.
Ο χαρακτήρας των δράσεων είναι εορταστικός και συμβολικός, με προτεραιότητα στην ασφάλεια και την διασφάλιση της υγείας των πολιτών, που θα παρακολουθήσουν από τα σπίτια τους το θέαμα του φωτισμού και των πυροτεχνημάτων. Όλοι οι Καρπάθιοι είναι σημαντικοί, όλοι οι Καρπάθιοι είναι υπερήφανοι απόγονοι ηρωικών πατριωτών, γι’ αυτό και οι δράσεις περιλαμβάνουν όλο το νησί, όλα τα χωριά και όχι μόνο την έδρα του Δήμου μας. Επιδίωξη είναι να μείνουμε ενωμένοι και να νοιώσουμε για άλλη μία φορά υπερήφανοι, ως Έλληνες και ως Καρπάθιοι.
Η προετοιμασία του φωτισμού – εξαιτίας των πολλών σημείων φωτισμού – απαιτούσε πολλές ημέρες προετοιμασίας, η σειρά που ακολουθήθηκε ήταν τυχαία και για λόγους τεχνικούς που αφορούσαν τον ανάδοχο του έργου και ΜΟΝΟ.


Ζήτω η 25η Μαρτίου! Ζήτω η Ελλάς!
Ζήτω οι Έλληνες και οι Ελληνίδες! Ζήτω η Κάρπαθος!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Κ.Ο.Π.Α.Π.
Η πρόεδρος
Ρηγοπούλα Καλή-Φιλιππούση


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist