Συλληπτήριο μνήμα εκ μέρους του ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ.αε. για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού Προέδρου της ΚΤΕΛ ΚΩ.αε.

Written by on 26/03/2021

60 Views

Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του αγαπητού συναδέλφου και Προέδρου του ΚΤΕΛ ΚΩ κύριου Σωτήρη Μαραγκού. Ο Πρόεδρος , η Διοίκηση και το προσωπικό του ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του  για την πρόωρη απώλεια ενός άξιου συναδέλφου και έμπιστου φίλου.

Προσωπικά , από τη πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας αισθάνθηκα τον Σωτήρη δίπλα μου με ανιδιοτέλεια και διάθεση να μεταδώσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις του για το κοινό επαγγελματικό μας μετερίζι. Χαιρόταν να συνεργάζεται με νέους ανθρώπους και από τη μεριά μου στάθηκα ευγνώμων που είχαμε στενή και συχνή επικοινωνία.

Άνθρωπος ευφυής , απλός , αγαπητός και με χιούμορ μου συμπεριφέρθηκε με συναδελφική αλληλεγγύη και πατρική στοργικότητα  επιστεγάζοντας έτσι,  μια αποδοτική συνεργασία στους συνεχείς αγώνες  για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των μεταφορών και των συγκοινωνιών στα νησιά μας.  

Δυναμικός και δραστήριος όπως πάντα, μοιράστηκε μαζί μου το όραμα του για το μέλλον της νησιωτικότητας σε πολλά επίπεδα. Εύχομαι και ελπίζω να παραμείνουμε συνεχιστές της προσπάθειας του ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου και της κοινωνικής προσφοράς  του στην Κω και τα Δωδεκάνησα. 

Αγαπητέ Πρόεδρε και Φίλε Σωτήρη  καλό ταξίδι 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κεφαλιανής γης που θα σε σκεπάσει. 

Με εκτίμηση

Για το ΚΤΕΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΑΕ

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Εμμ. Βασιλαράκης


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist