Δηλωση του Δημαρχου Χάλκης για τις νέες προσλήψεις: “Ο Δήμος Χάλκης έχοντας ως αιχμή του δόρατος την κοινωνική πολιτική δημιούργησε ένα υποστηρικτικό πλαίσιο κοινωνικής προστασίας για το σύνολο των δημοτών του

Written by on 08/04/2021

29 Views
Ο Δήμος Χάλκης χρησιμοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία προσλήψεων τα οποία είναι διαθέσιμα για τους ΟΤΑ , λόγω της πανδημίας , κατάφερε να επιτύχει πρωτίστως το κοινωνικό πρόσημο 0% ανεργία στο νησί της Χάλκης.
Δηλωση του Δημαρχου Χάλκης για τις νέες προσλήψεις:
“Ο Δήμος Χάλκης έχοντας ως αιχμή του δόρατος την κοινωνική πολιτική δημιούργησε ένα υποστηρικτικό πλαίσιο κοινωνικής προστασίας για το σύνολο των δημοτών του. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνθρωπος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα, γι’ αυτό και προσπάθειά μας, είναι η άμβλυνση των ανισοτήτων, η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών εργασίας και η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού όλων των ομάδων του νησιού μας.
Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στον Δήμο Χάλκης μέσω της εργασίας η οποία αποτελεί δικαίωμα και όχι προτέρημα.
Μέσα από ένα σύνολο συστηματικών προσπαθειών ενημερώνουμε τους πολίτες για την πρόσληψη 6 νέων υπαλλήλων στον Δήμο μας, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέσω ΑΣΕΠ.
Βρισκόμαστε δίπλα στον πολίτη έμπρακτα, σε μια εποχή γεμάτη δυσκολίες και αβεβαιότητα.
Στηρίζουμε το συνάνθρωπο μας και αγαπάμε τον τόπο μας. “

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist