Μηνυτήρια αναφορά  υπέβαλε ο Δήμος Ροδου ενώπιον του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου για να δοθεί  οριστική  λύση σε ένα πρόβλημα ετών που ταλάνιζέ την κοινωνία της Ρόδου στα δημοτικά πρώην Σφαγεία.

Written by on 13/04/2021

25 Views
Σήμερα, όλος ο κρατικός μηχανισμός Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, Λιμενικό Σώμα, ΕΟΔΥ, Δήμος Ρόδου και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συντονίστηκε και με σεβασμό στον άνθρωπο, απομάκρυνε τους παρανόμως διαμένοντες από το ιστορικό δημοτικό ακίνητο, ενώ σε συνεργασία με τους αρμοδίους Αντιδημάρχους Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής, Οικολογίας, Ισότητας & Μετανάστευσης Ευστράτιο Καρίκη, Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης Δρα. Στέφανο Ι. Δράκο και Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη Τσαμπίκα Κιαχαγιά-Μαγιόγλου, ασφαλίζουμε και προστατεύουμε οριστικά το Μνημείο.
Παράλληλα, σε περαιτέρω συνεργασία του Αντιδημάρχου Στέφανου Δράκου με τον Αντιδήμαρχο Τηλέμαχο Καμπούρη, προσφέρουμε φαγητό στους μετανάστες που μεταφέρονται σε καταλληλότερο μέρος φιλοξενίας εκτός Ρόδου, ενώ απολυμάνουμε το χώρο με ειδικό συνεργείο για την προστασία των δημοτικών υπαλλήλων και των συνεργείων που εκτελούν τις απαραίτητες εργασίες, καθώς και των οικογενειών τους.

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist