Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου σας ενημερώνει στο πλαίσιο αντιμετώπισης θεμάτων τα οποία αναδεικνύονται παράλληλα με την πανδημία του κοροναϊού, έχει προσληφθεί Ψυχολόγος για κάλυψη των αναγκών των πολιτών της Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου.

Written by on 23/04/2021

35 Views

Σας γνωρίζουμε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου λειτουργεί η Κοινωνική Υπηρεσία με σκοπό την παρακολούθηση και στήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού και ασθενών. Ταυτόχρονα στο πλαίσιο αντιμετώπισης θεμάτων τα οποία αναδεικνύονται παράλληλα με την πανδημία του κοροναϊού, έχει προσληφθεί Ψυχολόγος για κάλυψη των αναγκών των πολιτών της Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου.
Στόχος μας είναι να συνδράμουμε με την επιστημονική γνώση στην συναισθηματική αποφόρτιση και ψυχική ανακούφιση των πολιτών δίνοντας την δυνατότητα να μιλήσουν με κάποιον ειδικό, να μοιραστούν τις σκέψεις τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να ακούσουν πολύτιμες συμβουλές και να νιώσουν αισιόδοξοι και δυνατοί.
Προγραμματισμός επισκέψεων στη Κοινωνική Λειτουργό και τη Ψυχολόγο του Νοσοκομείου κατόπιν επικοινωνίας με το Γραφείο Εξωτερικών Ιατρείων στο τηλέφωνο: 2245022228.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist