Η σημερινή ημέρα είναι ακόμη μια ημέρα υπενθύμισης των μαύρων σελίδων που μέχρι σήμερα συνεχίζουν να γράφονται στην παγκόσμια ιστορία. 106 χρόνια συμπληρώνονται από τη γενοκτονία των Αρμενίων, που κόστισε τη ζωή σε συνολικά 1.500.00 ανθρώπους.

Written by on 24/04/2021

33 Views

Η σημερινή ημέρα είναι ακόμη μια ημέρα υπενθύμισης των μαύρων σελίδων που μέχρι σήμερα συνεχίζουν να γράφονται στην παγκόσμια ιστορία.
106 χρόνια συμπληρώνονται από τη γενοκτονία των Αρμενίων, που κόστισε τη ζωή σε συνολικά 1.500.00 ανθρώπους και η σκέψη μας ανατρέχει αυτόματα στους 200 Αρμένιους που πιάστηκαν αιχμάλωτοι στις πρόσφατες εμπλοκές στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και μέχρι σήμερα παραμένουν αγνοούμενοι.
Από την πρώτη στιγμή δήλωσα δημόσια τη συμπαράστασή μου στον λαό της Αρμενίας και από τότε ασκούμε μεγάλες πιέσεις μαζί με συναδέλφους Ευρωβουλευτές ώστε να φέρουμε το ζήτημα σε κάθε Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως και σε αυτή της ερχόμενης εβδομάδας, ως επείγον ζητήματα. Δεν έχουμε κατορθώσει μέχρι σήμερα να επιτύχουμε το αναμενόμενο αποτέλεσμα γιατί η υποστήριξη που λαμβάνουμε δεν είναι η απαιτούμενη.
Δίνω την προσωπική μου υπόσχεση, ωστόσο, πως δε θα σταματήσουμε μέχρι να ανακαλύψουμε την αλήθεια για αυτούς τους συνανθρώπους μας.

??#eUkympouropoulos??♿️
#epp
EPP Group in the European Parliament


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist