Ο σκακιστικός Όμιλος Κάρπαθου ειναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το επόμενο πρωτάθλημα Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί στην Κάρπαθο! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σκακιστικούς ομίλους του Αιγαίου που μας εμπιστεύτηκαν αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση, που θα φέρει εκατοντάδες κόσμου στο νησί μας,

Written by on 24/04/2021

69 Views

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το επόμενο πρωτάθλημα Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί στην Κάρπαθο! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σκακιστικούς ομίλους του Αιγαίου που μας εμπιστεύτηκαν αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση, που θα φέρει εκατοντάδες κόσμου στο νησί μας, και η νικήτρια ομάδα της οποίας ανεβαίνει στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Υποσχόμαστε να διεξάγουμε μία επιτυχημένη διοργάνωση ώστε όλοι μας οι επισκέπτες να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί μας, και την επιθυμία να το επισκεφτούν ξανά! Φυσικά, και η υποστήριξη οποιουδήποτε φορέα θέλει να σταθεί στο πλευρό μας, όπως του Δήμου που πρόσφατα ψήφισε ομόφωνα την υποστήριξη του αθλητικού τουρισμού αναψυχής, θα αποτελούσε σημαντική βοήθεια.

Επίσης, ευχαριστώ προσωπικά τον καλό φίλο κ.Spyros Karampoikis που, εκ μέρους του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου, με πρότεινε για την θέση του προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου (ΤΕΣΣΑΙΓ). Μετά από σκέψη, αποφάσισα να αποδεχθώ την ευθύνη αυτής της θέσης και ευχαριστώ και όλα τα μέλη των σκακιστικών σωματείων Αιγαίου αφού συμφώνησαν με αυτήν την πρόταση.

Κάποια από τα πρώτα σημεία που έχουμε συζητήσει είναι:

α. Έξι (6) ώρες δωρεάν μαθημάτων εβδομαδιαία από τον International Master και απόφοιτο μηχανικό του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου κ.Παναγιώτη Φρεντζά. Ο κύριος Φρεντζάς είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το Αιγαίο και επιθυμεί να υποστηρίξει αφιλοκερδώς τους ταλαντούχους σκακιστές μας.

β. Την ανταλλαγή υλικού ανάμεσα στα σκακιστικά σωματεία Αιγαίου. Έτσι, μπορούμε και να προσβλέπουμε σε μία αλυσίδα επιτυχημένων-ισχυρών πρωταθλημάτων κατά τους θερινούς μήνες, ώστε να προσελκύσουμε σκακιστές ανά τον κόσμο να επισκεφτούν την Ελλάδα, και συγκεκριμένα το Αιγαίο. Γενικά, εκατοντάδες σκακιστών ταξιδεύουν καθόλη την διάρκεια του έτους για να συμμετέχουν σε ισχυρά πρωταθλήματα και θεωρούμε ότι μία επιτυχής διοργάνωση σε συνδυασμό με την ομορφιά των νησιών μας, θα μπορούσε να τους προσελκύσει στην δική μας περιοχή.

γ. Την ισχυροποίηση της θέσης της ΤΕΣΣΑΙΓ.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν αυτά τα χρόνια και τους νέους μας φίλους για την εμπιστοσύνη τους. Ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή Ανάσταση σε όλους!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist