Μήνυμα Δημάρχου Γιαννη Νισύριου. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση ! Καλό Πάσχα ! Ένα μήνυμα Ανάστασης από την καρδιά μου προς όλους τους απανταχού Καρπάθιους.

Written by on 26/04/2021

28 Views

Συνδημότισσες, συνδημότες,

Φίλες και Φίλοι,

Ένα μήνυμα, μήνυμα Ανάστασης από την καρδιά μου προς όλους σας. Εύχομαι σε όλους μας να είναι μια πραγματική Ανάσταση για όλους τους απανταχού Καρπάθιους, για όλο τον Ελληνικό λαό που περνάει μια δύσκολη υγειονομική, οικονομική , κοινωνική δοκιμασία λόγω της πανδημίας.

Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της προσπάθειας να βγούμε από το τούνελ και έχουμε όλοι μας χρέος να αγωνιστούμε για να ξεπεραστεί η κρίση. Χρειάζεται να προσπαθήσουμε όλοι μαζί με ομόνοια, με αισιοδοξία και τήρηση των μέτρων, με εμπιστοσύνη στην Επιστήμη και το εμβόλιο που είναι το μόνο όπλο που μπορεί να σταματήσει τον κορονοϊό. Με πίστη σ’ αυτό που κάνουμε και με την πεποίθηση ότι ύστερα από τα Πάθη έρχεται η Ανάσταση.

Στο χέρι μας είναι να γιορτάσουμε με προσοχή και αυτοσυγκράτηση το φετινό Πάσχα. Στο χέρι μας είναι να μπούμε σε μια νέα φάση αφήνοντας τα χειρότερα πίσω μας, ζώντας ένα όμορφο Καλοκαίρι που θα σηματοδοτήσει επιστροφή στην κανονικότητα, τόνωση της τουριστικής ανάπτυξης, επιτάχυνση των ρυθμών αλλαγών για το Νησί μας, για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.

Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση ! Καλό Πάσχα !

 Κάρπαθος 23 Απριλίου 2021

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist