Άλλο ένα δύσκολο εγχείρημα ολοκληρωθηκε με απόλυτη επιτυχία από την ομάδα του πρακτορείου μας.

Written by on 12/05/2021

37 Views

Άλλο ένα δύσκολο εγχείρημα ολοκληρωθηκε με απόλυτη επιτυχία από την ομάδα του πρακτορείου μας.

Από τις αρχές του χειμώνα ήμασταν σε επαφή με ένα από τα μεγαλύτερα περιπατητικά πρακτορεία εξερχόμενου τουρισμού του Ισραήλ.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας και των μέτρων ασφαλείας που εξέδιδε ανά τακτά χρονικά διαστήματα η κυβέρνηση και σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες μας στο Ισραήλ καταφέραμε να είμαστε από τα πρώτους προορισμούς στην Ελλάδα που υποδέχθηκαν πεζοπορικο γκρουπ τουριστών από το εξωτερικο και συγκεκριμένα από το Ισραήλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες έφτασαν εμβολιασμένοι κατά του Covid-19, τουλάχιστον 14 μέρες πριν και με τις 2 δόσεις εμβολίων, καθώς και με αρνητικό μοριακό τεστ κατά την είσοδο τους στην χώρα μας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα ευχαριστήσω την ομάδα του Κarpathos Travel και συγκεκριμένα τη μητέρα μου Πόπη Ρεΐση, τη Σοφία Χανιώτη και την Άννα την Χρυσοχέρη για την επιμέλεια και τον συντονισμό της φιλοξενίας καθώς και τους συνεργάτες μας από το Ισραήλ για το θάρρος τους και την επιμονή τους ώστε να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη τους στο νησί μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κύριο Ιωαννη Λυριστή, προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας Καρπάθου, για τη θετική ανταπόκριση στα αιτήματα μας, τον Όμιλο Φίλων Βουνού και Θάλασσας για την καθοδηγηση και την ασφαλή συνοδεία του γκρουπ στα μονοπάτια μας στην Κάρπαθο και τέλος τα ΚΤΕΛ Καρπάθου, τα συνεργάζομενα ξενοδοχεια και τα εστιατορια για την άψογη συνεργασία και πιστή τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής.

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Ρεΐσης
COO Karpathos Travel


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist