Πολιτικής Προστασίας Καρπάθου Διαψεύδουμε, κατηγορηματικά, αναφορά σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας ότι η Κάρπαθος έχει υπαχθεί στις κόκκινες περιοχές.

Written by on 15/05/2021

28 Views
Διαψεύδουμε, κατηγορηματικά, αναφορά σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας ότι η Κάρπαθος έχει υπαχθεί στις κόκκινες περιοχές.
Πλην όμως, όπως ανακοινώθηκε σήμερα επισήμως, από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Χαρδαλιά, η κατάσταση χρήζει ιδιαίτερα αυξημένης προσοχής .
Ο Δήμος Καρπάθου είναι ο μοναδικός Δήμος της χώρας ο οποίος έχει επωμιστεί, λόγω της απουσίας ΚΟΜΥ, να διενεργήσει χιλιάδες τεστ από την αρχή της πανδημίας και να εντοπίζει άμεσα τις εστίες μόλυνσης.
Επίσης, είναι ο μοναδικός νησιωτικός Δήμος που διενεργεί τεστ στις πύλες εισόδου προσπαθώντας τα μέγιστα για την προστασία των κατοίκων.
Αυτά από μόνα τους, όμως, δεν είναι αρκετά!
Για άλλη μία φορά, παρακαλούμε τους κατοίκους να τηρούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας και να δείξουν το απαραίτητο αίσθημα ευθύνης.
Η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και πιθανή επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας, και τυχόν υπαγωγή μας στις κόκκινες περιοχές στο μέλλον, θα οδηγήσει σε πολύ δυσχερείς καταστάσεις εν όψει του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου.
Η αυστηρή τήρηση των μέτρων, σε συνδυασμό με τον εμβολιασμό των κατοίκων που προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, είναι το κλειδί της επιτυχίας στην αντιμετώπιση κι αυτού του κύματος της πανδημίας.
Εκ της Πολιτικής Προστασίας της Καρπάθου

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist