Γράφει ο Δημήτρης Σπανός Dr. Η Ολλανδικής κυβέρνησης να χρωματίσει με κίτρινο την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , με αποτέλεσμα για 15 μέρες να μπουν αυστηροί περιορισμοί σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στα νησιά μας.

Written by on 30/05/2021

30 Views

Με αφορμή την χθεσινή απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης να χρωματίσει με κίτρινο την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , με αποτέλεσμα για 15 μέρες να μπουν αυστηροί περιορισμοί σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στα νησιά μας , διάβασα και άκουσα πολλά σχόλια τόσο από απλούς πολίτες όσο και από αιρετούς που κατέχουν θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Εντύπωση προκαλεί για άλλην μια φορά η προσπάθεια αποποίησης ευθυνών , μιλώντας πάντα σε γενικότερο πλαίσιο επιρρίπτοντας ευθύνες στην κεντρική εξουσία.

Δεν θα συνεχίσω και ούτε θα μπω στην διαδικασία να κάνω διαδικτυακό διάλογο θα ενημερώσω όμως ότι από την ερχόμενη εβδομάδα το προβλήμα που δημιουργήθηκε θα γίνει προσπάθεια εκ μέρους της κυβέρνησης να λυθεί , ελπίζοντας να μετριαστεί η ” ζημιά” που προκλήθηκε.

Χαίρομαι που θίγεις το θέμα Δημήτρη και με τη σειρά μου θα ήθελα να εκφράσω την έκπληξη μου για την ταχύτητα της ανακοίνωσης περί αποποίησης ευθυνών από τον Δήμο Καρπάθου. Γεγονός που προκάλεσε αμηχανία και απόγνωση σε όλον τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού.
Παρ’ όλ’ αυτά θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους κινητοποιήθηκαν. Τους επιχειρηματίες, την Έπαρχο, εκπροσώπους του περιφερειακού συμβουλίου και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη που αψηφώντας την πρωτοφανή ανακοινωση του Δήμου, έδρασαν άμεσα και έφτασε αυθημερόν η διαμαρτυρία μας μέχρι τα πιο υψηλά πρόσωπα του υπουργείου τουρισμού και της κυβέρνησης.

Δημήτριος Σπανός

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist