Συνελήφθη στη Ρόδο ημεδαπός για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης Κατασχέθηκαν -435- γραμμ. κάνναβη, -11- δενδρύλλια, ηλεκτρονική ζυγαριά, τεχνικός-καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Written by on 31/05/2021

στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, χθες το απόγευμα έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακολούθησε έρευνα σε χώρο διαμονής του όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:  Κάνναβη συνολικού βάρους 435 γραμμαρίων 11 φυτά κάνναβης, ύψους έως 40 εκατοστά τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες που βρισκόταν σε μπαλκόνι Εξοπλισμός εσωτερικού τύπου καλλιέργειας κάνναβης Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, χθες το απόγευμα έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακολούθησε έρευνα σε χώρο διαμονής του όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Κάνναβη συνολικού βάρους 435 γραμμαρίων 11 φυτά κάνναβης, ύψους έως 40 εκατοστά τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες που βρισκόταν σε μπαλκόνι Εξοπλισμός εσωτερικού τύπου καλλιέργειας κάνναβης Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Συνελήφθη χθες (4 Μαΐου 2021) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, χθες το απόγευμα έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και ακολούθησε έρευνα σε χώρο διαμονής του όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Κάνναβη συνολικού βάρους 435 γραμμαρίων
  • 11 φυτά κάνναβης, ύψους έως 40 εκατοστά τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες που βρισκόταν σε μπαλκόνι
  • Εξοπλισμός εσωτερικού τύπου καλλιέργειας κάνναβης
  • Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist