Με έδρα το κλειστό γυμναστήριο Απερίου στην νέα σεζόν στο ανδρικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου θα συμμετέχει η νεοσύστατη ομάδα Κάρπαθος Basketball

Written by on 31/05/2021

40 Views
Στην νέα σεζόν στο ανδρικό πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου θα συμμετέχει η νεοσύστατη ομάδα Κάρπαθος Basketball με έδρα το κλειστό γυμναστήριο του Απερίου!

Ευχάριστη… «βόμβα» στο μπάσκετ της Δωδεκανήσου, αφού η Κάρπαθος δηλώνει παρούσα στο νέο ανδρικό πρωτάθλημα, με νέο σωματείο! Ποιο θα είναι αυτό; Θα λέγεται Κάρπαθος Basketball και θα παίξει κανονικά στο νέο ανδρικό πρωτάθλημα, με έδρα το κλειστό γυμναστήριο στο Απέρι. Για πρώτη φορά στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ, όπως αποκαλύπτει σήμερα το 12sports), η Κάρπαθος θα έχει εκπρόσωπο στο ανδρικό πρωτάθλημα, με προπονητές τον Γιάννη Τσέρκη (διαμένει στη Ρόδο) και τον Μιχάλη Βασίλα (μένει στην Κάρπαθο). Όλα αυτά γίνονται με πρωτοβουλία του Νίκου Αλεξιάδη και ουσιαστικά η νέα ομάδα, θα συμμετέχει υπό την αιγίδα του Πρωτέα Απερίου. Οι χορηγοί είναι ήδη πολλοί και εξασφαλισμένη και οι στολές της ομάδας θα είναι λευκές, έχοντας πάνω και το νησί της Καρπάθου. Το νέο εγχείρημα ήδη τυγχάνει μεγάλης προβολής και εκτίμησης και ακόμη ένα νησί της Δωδεκανήσου μπαίνει στο χάρτη. Ουσιαστικά η Κάρπαθος Basketball αποτελεί νέο σωματείο, το οποίο κάνει τις διαδικασίες αναγνώρισης τόσο από την Ε.Ο.Κ. όσο και από τη γενική γραμματεία αθλητισμού. Η ομάδα θα έχει αρκετούς αθλητές, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι Καρπάθιοι και πλέον τα σωματεία της Ρόδου (αν το νέο πρωτάθλημα διεξαχθεί σε δύο ομίλους), θα πρέπει να ταξιδεύουν και στην Κάρπαθο.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist