«Ουσιαστικό κίνητρο για τη στελέχωση των μικρών νησιωτικών δήμων η δωρεάν σίτιση και διαμονή των υπαλλήλων»

Written by on 11/06/2021

16 Views

Ουσιαστικό βήμα και κίνητρο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης των νησιωτικών δήμων, χαρακτήρισε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, τη νομοθετική ρύθμιση με την οποία οι νησιωτικοί δήμοι και τα νομικά τους πρόσωπα μπορούν να παρέχουν δωρεάν σίτιση και κατάλυμα διαμονής στους υπαλλήλους τους, μονίμους και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου ή ορισμένου χρόνου.
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε στα προβλήματα στελέχωσης ιδιαίτερα των μικρών νησιωτικών δήμων και τόνισε ότι η διάταξη αυτή θα τεθεί σε ισχύ και για τους υπαλλήλους που αποσπώνται στους νησιωτικούς δήμους για τη στελέχωση των υπηρεσιών τους.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, που είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, θα αναλάβει και νέες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα στην κατεύθυνση της θεσμοθέτησης κινήτρων για να στελεχωθούν οι δομές του δημοσίου στις νησιωτικές περιοχές.
Μάλιστα, αποκάλυψε τις προθέσεις και τα σχέδια του στην συνεδρίαση της Επιτροπής που είχε ως θέμα τον προγραμματισμό των εργασιών της.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist