ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Written by on 16/06/2021

43 Views

Ευχές πολλές απ’ όλους μας ας συντροφεύουν τα παιδιά μας που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες που συνάντησαν λόγω της πανδημίας, του εγκλεισμού, του κλεισίματος των σχολείων και των Φροντιστηρίων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως, βρίσκονται μπροστά στις εξετάσεις Πανελλαδικών Εξετάσεων με όσα εφόδια απέκτησαν από μια μεγάλη προσπάθεια των ιδίων πρώτα και κύρια, αλλά και των γονιών και των εκπαιδευτικών τους.

Ας τους πούμε ότι πρόκειται για ταξίδι γνώσεων και επιλογών μέσα από την ευγενή άμιλλα της δια βίου εκπαίδευσης. Δεν θα είναι το μόνο όμως ταξίδι επιλογών και μ’ αυτή την έννοια χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη μεθοδικότητα για την αξιοποίηση του γνωστικού εξοπλισμού που απέκτησαν στα μαθητικά Λυκειακά χρόνια, που προσπάθησαν μ΄ όλη την δύναμη, τις γνώσεις και την εμπειρία, να τους παρέχουν οι εκπαιδευτικοί στα Σχολεία αλλά και στα Φροντιστήρια ! Ας συμμετέχουν λοιπόν με θάρρος, ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Ευχές και στους γονείς να υποστηρίξουν με ψυχραιμία και αγάπη την προσπάθεια των παιδιών. Υπενθυμίζοντας ότι, θα είναι αρωγοί με αγάπη σε κάθε ταξίδι τους για την επόμενη φάση της ζωής τους.

Από καρδιάς λοιπόν, να ανοίξει εύστοχα η νέα σελίδα των στόχων του κάθε μαθητή και μαθήτριας, στους στόχους που θέτει με ένα χαμόγελο και μια νοσταλγία για τα μαθητικά και εκπαιδευτικά χρόνια.

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

 Κάρπαθος 14 Ιουνίου 2021

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ. Νισύριος


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist