‘Κάνουμε μαζί την αρχή’Η ”ψυχή” της Κάρπαθος Basketball Νίκος Αλεξιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους τους Καρπάθιους για στήριξη στην ομάδα μπάσκετ του νησιού.

Written by on 25/06/2021

30 Views

‘Κάνουμε μαζί την αρχή’Η ”ψυχή” της Κάρπαθος Basketball Νίκος Αλεξιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους τους Καρπάθιους για στήριξη στην ομάδα μπάσκετ του νησιού!

Ο Νίκος Αλεξιάδης είναι η ”ψυχή” της νεοσύστατης ομάδας μπάσκετ Κάρπαθος Basketball. Ο ίδιος ανέφερε όλους τους συντελεστές της ανόδου και έγραψε το δικό του μήνυμα: ”Όπως γνωρίζετε, δημιουργήσαμε την ομάδα “ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ”  για να συμμετέχει τον Οκτώβριο,  στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Α κατηγορίας Δωδεκανήσου. Στόχος μας είναι να πλησιάσουμε και να αγκαλιάσουμε, χωρίς χρώματα και ονόματα, να “φέρουμε πίσω” αυτούς που κάποτε ασχολούνταν με το μπάσκετ,, και κυρίως να ¨φέρουμε μέσα” αυτούς που τώρα ασχολούνται είτε σαν παίκτες, είτε σαν φίλαθλοι, χωρίς καχυποψία και αποκλεισμούς. Για μας, δεν υπάρχουν μέλη διαφορετικών συλλόγων, υπάρχουν μόνο συμπατριώτες, Καρπάθιοι, φίλοι, συμμαθητές. Δεν είμαστε επαγγελματίες του είδους, ούτε αργόσχολοι και  έχουμε λίγα λόγια! Η προσπάθεια αυτή, γίνεται από το υστέρημα του ελάχιστου χρόνου μας! Από μας, και από  ΕΣΑΣ εξαρτάται η επιτυχία αυτής της προσπάθειας!  Κάνουμε την αρχή, ΜΑΖΙ!

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΑΣ
“ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ”
Γραφείο τύπου, υπεύθυνη: Φωτεινή Χαλκιά Καζαμία, δημοσιογράφος.
Προπονητές: 1. Τσέρκης Γιάννης καθηγητής φυσικής αγωγής, 2. Βασίλας Μιχάλης καθηγητής
Γυμναστής: Ζαχαρίας Νέδος καθηγητής φυσικής αγωγής
Ιατρός ομάδας: Ντειμεντές Παναγιώτης ορθοπεδικός
Υπεύθυνος αγώνων: Σπανός Νικόλαος  κτηνίατρος
Ειδικός συνεργάτης: Νιοτής Μιχάλης δικηγόρος
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Φρόνας Ν. Γιάννης δικηγόρος
Υπεύθυνος  ασφάλειας αγώνων: Παραγιός Νίκος
Εθελοντές διεξαγωγής αγώνων:
1. Ασταρτζής Δημήτριος
2. Γιαλλουράκης Α. Κοσμάς
3. Παπαδάκης Ηλίας
4. Παπουτσάκης Γιάννης
5. Πρωτόπαπας Νίκος
6. Ρηγοπούλης Βασίλης
Εν αναμονή του επίσημου σήματος
ΠΑΜΕ… ΜΑΖΙ !!

Πηγή:12sports.gr


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist