Γιώργος Χατζηκουτσός:Να αποδώσουμε τα εύσημα και τα συγχαρητήρια στη διοίκηση και τους άνδρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου Καρπάθου, για την αυταπάρνηση με την οποία ρίχτηκαν στη χτεσινή μάχη με την πυρκαϊά στο περιαστικό δάσος των Πηγαδίων.

Written by on 26/06/2021

32 Views

Πρώτα και πάνω απ’ όλα να αποδώσουμε τα εύσημα και τα συγχαρητήρια στη διοίκηση και τους άνδρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου Καρπάθου, για την αυταπάρνηση με την οποία ρίχτηκαν στη χτεσινή μάχη με την πυρκαϊά στο περιαστικό δάσος των Πηγαδίων.

Συγχαρητήρια πολλά και στους εθελοντές κατοίκους που έσπευσαν να συνδράμουν στην μάχη αυτή .
Επίσης να συγχαρούμε την ετοιμότητα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καρπάθου, για την αρωγή της στο έργο των πυροσβεστών.

Μας αφήνει επίσης ικανοποιημένους η κοινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού , με την αποστολή δυνάμεων της ΕΜΑΚ αλλά και πτητικών μέσων , για την οριστική κατάσβεση της φωτιάς.

Αυτό που σίγουρα μένει πίσω , ειναι η θλίψη για τα καμμένα πεύκα, τα πολλά γιατί και πως , σχετικά με τις εστίες / εστία της φωτιάς , αλλά και κάτι ίσως πιο σημαντικό απ’ όλα.

Η επιτακτική ανάγκη να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κάθε τι αναγκαίο , που θα αυξήσει την προστασία στα δάση του νησιού.
Με οδηγό την Πυροσβεστική υπηρεσία να προχωρήσουμε στη λήψη όλων εκείνων των αναγκαίων μέτρων, για να μην κλάψουμε ξανά για καμμένη γη.

Όσες Δεήσεις και προσευχές να κάνουμε , αν δεν βάλουμε και εμείς το χέρι μας , δεν θα είμαστε πάντα τυχεροί.
Έλεγαν οι πρόγονοι μας…
«Συν Αθηνά και χείρα κίνει»

Συγχρητηρια και παλι σε όλους σας…
Νιώθουμε υπερήφανοι για εσάς …

Γεώργιος Μιχ. Χατζηκουτσός
Πρόεδρος Κοινότητας Καρπάθου


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist