Πόπη Νικολαΐδου:Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως και προσωπικά : 1. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπαθου που με τον επαγγελματισμό του ,τις γρήγορες και στοχευμένες ενέργειες του περιόρισε τις πιθανών υλικές/περιβαλλοντικές ζημιές στο ελάχιστο .

Written by on 26/06/2021

43 Views

Το νησί μας ήρθε και πάλι αντιμέτωπο με την πύρινη λαίλαπα …
Στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά Αγία Κυριακή, δεν είναι εύκολη η πρόσβαση για οχήματα και πεζούς.
Χάρη στην έγκαιρη όμως επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης και τον σωστό συντονισμό αποφύγαμε τα χειρότερα…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως και προσωπικά :

1. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπαθου που με τον επαγγελματισμό του ,τις γρήγορες και στοχευμένες ενέργειες του περιόρισε τις πιθανών υλικές/περιβαλλοντικές ζημιές στο ελάχιστο .
2. Τους Πολιτικούς και Υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καρπάθου για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους ώστε να περιοριστεί η ζημιά στο μοναδικό δάσος της Δημοτικής Ενότητας Καρπάθου.


3. Τον Κεντρικό Μηχανισμό του Κράτους που από την πρώτη στιγμή ήταν πανέτοιμος και ξεκίνησε την καταπολέμηση της πυρκαγιάς με εναέρια μέσα .Ξεχωριστό το ευχαριστώ στο Βουλευτή Δωδεκανήσου κ.Παπά για την άμεση παρέμβαση του….

4. Ιδιαίτερη όμως αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες /εθελοντές οι οποίοι με αυταπάρνηση, κουράγιο, αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας ήταν παρόντες, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να προστατέψουν την περιοχή …

Όλοι οι ανωτέρω φορείς, ο καθένας από τη θέση και τον ρόλο που του αντιστοιχεί και ενεργώντας συντονισμένα, ανταποκρίθηκαν με ετοιμότητα, άμεσα και ακούραστα στο καθήκον τους και κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά γρήγορα, αποτρέποντας την επέκτασή της.

Πυροσβεστικό
Η δύναμη ψυχής που επέδειξαν είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

Παραμένουμε βέβαια σε επαγρύπνηση, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένος!!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist