Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει οτι έγινε ειδικό αφιέρωμα απο το περιοδικό 4 ΤΡΟΧΟΙ με θέμα “Ηλεκτροκίνηση στο νησί της Χάλκης”

Written by on 28/06/2021

33 Views

Η ραγδαία αύξηση των ταξινομήσεων καινούργιων εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων και στην Ελλάδα, μετά την εφαρμογή του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» του Υπουργείου Περιβάλλοντος, και η διαρκής έλευση νέων, αμιγώς ηλεκτρικών ή plug-in υβριδικών μοντέλων, αποδεικνύουν το προφανές: η ηλεκτροκίνηση σε κάθε μορφή της μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας χωρίς να αφαιρεί τίποτα από τη γνήσια χαρά της οδήγησης και τη μαγεία των επιδόσεων.
Στο πλαίσιο προώθησης και ανάδειξης της Χάλκης ως Τουριστικού Προορισμού σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση, το νησί μας επισκέφτηκε ομάδα Δημοσιογράφων του γνωστού περιοδικού 4 ΤΡΟΧΟΙ.
Το γενικό συμπέρασμα από την επίσκεψη αυτή, είναι ότι η ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης πηγαίνει παράλληλα με την ανάπτυξη των «Πράσινων» Τουριστικών Προορισμών, με το εγγύς μέλλον να διαγράφεται ευοίωνο και για το νησί της Χάλκης.
Τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης είναι ορατά. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε τόπου, μέσω των χαμηλότερων εκπομπών CO2 ενώ παράλληλα έχουν και συνολικό χαμηλότερο λειτουργικό κόστος που φτάνει το 73%.

Στο Ένθετο του Περιοδικού 4 ΤΡΟΧΟΙ που κυκλοφορεί μαζί με τη «Καθημερινή της Κυριακής», ο Δημοσιογράφος κος. Μιχάλης Σταυρόπουλος σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Βασίλη Ρουσσάκη παρουσιάζει ένα χορταστικό, εκτενές αφιέρωμα για το νησί της Χάλκης, επιλέγοντας ενα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, ενα ικανό δείγμα της κυρίαρχης τάσης στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία με διαφορετικα κριτήρια όχι μόνο την τεχνολογία και το προφίλ , αλλά και τις διαφορετικές τιμές πώλησης, οι οποίες για τους περισσότερους καθορίζουν την τελική επιλογή.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist