Ο Δήμος Χάλκης συγχαίρει τον Πρόεδρο του Δικτύου κ. Ελευθέριο Κεχαγιόγλου για την εξαιρετική, για τα μικρά νησιά της Ελλάδας μας, πρωτοβουλία.

Written by on 29/06/2021

70 Views

 

Προστατεύουμε το περιβάλλον μας. Δίνουμε καθαρές αναπνοές στη ζωή μας.

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει ότι «Το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών », δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στη προστασία του νησιωτικού μας περιβάλλοντος, ξεκίνησε την συνεργασία του με ένα από τα μεγαλύτερα και επιστημονικά ολοκληρωμένα δίκτυα περιβάλλοντος στην Ευρώπη πού αφορούν τα μικρά νησιά.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη συμφωνία συνεργασίας με το δίκτυο greening islands πού εδρεύει στην Ιταλία και έχει μέλη από όλο το κόσμο.
Η συμφωνία έγινε κατά την διοργάνωση συνεδρίου στην Ελλάδα στο οποίο και συμμετείχαν ο Γιάννης Πλακιωτάκης, Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ο Γιώργος Κρεμλής Επίτιμος Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για το DGENV της κυκλικής οικονομίας και των νησιών και πολλοί Δήμαρχοι Mικρών Νησιών πού έχουν υλοποιήσει έργα προστασίας περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Χάλκης συγχαίρει τον Πρόεδρο του Δικτύου κ. Ελευθέριο Κεχαγιόγλου για την εξαιρετική, για τα μικρά νησιά της Ελλάδας μας, πρωτοβουλία!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist