Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα την Έπαρχο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου όταν στο γραφείο της βρέθηκε ένα Ιστορικό Λεύκωμα από το Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας Η. Ν. Κάσου. κα Λαμπρινή Γενιάδου.

Written by on 13/07/2021

39 Views

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα την Έπαρχο Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου όταν στο γραφείο της βρέθηκε ένα Ιστορικό Λεύκωμα από το Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας Η. Ν. Κάσου.
Ένα λεύκωμα με τον τίτλο «Ηρωική Κάσος – Μικρή πατρίδα – Μεγάλη Ιστορία» αφιερωμένο στα 200 χρόνια από τον ξεσηκωμό των Ελλήνων εναντίον των Τούρκων κατακτητών.
Την επιμέλεια του ξεχωριστού αυτού λευκώματος είχε η Διευθύντρια του νηπιαγωγείου Αγ. Μαρίνας κα Λαμπρινή Γενιάδου. Μια εκπαιδευτικός που χρόνια τώρα πρωτοπορεί με ζήλο, αστείρευτη δύναμη, εργατικότητα και αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Πάντα ότι παρουσιάζει έχει μια ιδιαίτερη και σταθερή αξία!!!!!
«Συγχαρητήρια Λαμπρινή,
για την υπέροχη δουλειά σας. Είμαι σίγουρη ότι όποιος πιάσει στα χέρια του αυτό το τόσο καλοδουλεμένο Λεύκωμα θα νοιώσει συγκίνηση και περηφάνια για την Ιστορία της δικής μας Κάσου.
Αντίστοιχες ευχές θα πρέπει να αποδώσω στον Μηνά Περσελή, ο οποίος μέσα από τον φωτογραφικό του φακό δίνει την προσωπική του πηγή αστείρευτης αγάπης και έμπνευσης …..
Πολλά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συντελεστές, στη νηπιαγωγό κα Παπαιωάννου Ναούμα και φυσικά σε όλους τους γονείς που στάθηκαν δίπλα σε αυτό το μοναδικό εγχείρημα.
Τέλος, μέσα από όλη αυτή την δράση, κερδισμένοι βγήκαν οι μικροί μαθητές. Γιατί τώρα γνωρίζουν, αφού το βίωσαν, πόσο υπερήφανοι πρέπει να είναι για τον τόπο τους.
Για τον βράχο που ολοκαυτώθηκε… που οι προγονοί τους θυσίασαν τη ζωή τους ….
Και πάλι πολλά μπράβο σε όλους σας!!!»


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist