στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου η κλήρωση του 12ου τουρνουά μπάσκετ της Καρπάθου.

Written by on 26/07/2021

31 Views
Σήμερα το βράδυ (20:30) θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου η κλήρωση του 12ου τουρνουά μπάσκετ της Καρπάθου… Ο Γιώργος Αντωνίου θα βρίσκεται από την αρχή μέχρι το τέλος στο νησί για να ”σφυρίξει” τα παιχνίδια!

Ο διαιτητής Γιώργος Αντωνίου θα βρίσκεται στην Κάρπαθο από την αρχή μέχρι και το τέλος του 12ου τουρνουά μπάσκετ, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστηρίου, στο αθλητικό κέντρο του Πρωτέα στο Απέρι. Ο έμπειρος ρέφερι θα διευθύνει όλους τους αγώνες, ενώ στους ημιτελικούς και τους τελικούς θα έχει μαζί του και έναν ακόμη διαιτητή από τον Σ.Δ.Κ.Δ. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου Άρης Φάκαρος, μαζί με την πρόεδρο των κριτών (Σ.Κ.Κ.Δ.) Πένυ Παπακώστα βρέθηκαν πριν από λίγο καιρό στην Κάρπαθο για την εξάσκηση υποψήφιων διαιτητών και κριτών, εν όψει της παρουσίας της τοπικής ομάδας για πρώτη φορά στο τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα.
Εξάλλου, σήμερα το βράδυ (20:30) στο κλειστό γυμναστήριο του Απερίου θα γίνει η κλήρωση του τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 6 και 16 Αυγούστου και το διοργανώνει ο τοπικός Πρωτέας, σε συνδιοργάνωση με το τμήμα αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου. Στο φετινό τουρνουά θα συμμετέχουν πέντε ομάδες και συνολικά, το Απέρι, η Όλυμπος, τα Σπόα, το Μεσοχώρι και οι Μενετές.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist