Δήμαρχος Χάλκης:Στιγμές όπως η χθεσινή νύχτα στο νησί της Ρόδου καταδεικνύουν και αποδεικνύουν με υπέρμετρα αξιοθαύμαστο τρόπο την λεβεντιά του Ελληνικού Λαού.

Written by on 02/08/2021

33 Views

Συγκεκριμένες στιγμές όπως η χθεσινή νύχτα στο νησί της Ρόδου καταδεικνύουν και αποδεικνύουν με υπέρμετρα αξιοθαύμαστο τρόπο την λεβεντιά του Ελληνικού Λαού, την οποία εξυμνούν εδώ και χιλιάδες χρόνια οι Ιστορικοί.

Σε μια πραγματικά επικίνδυνη, ακόμα και για απώλεια ανθρώπινων ζωών κατάσταση, όλη η τοπική κοινωνία του νησιού αφήνοντας πίσω έχθρες και αντιπαλότητες, έγινε μια γροθιά ενώνοντας τις δυνάμεις της για να αντιμετωπίσει την λαίλαπα της φωτιάς.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την υποδειγματική συνεργασία και αποτελεσματικότητα που επέδειξαν ώστε πρωτίστως να μην θρηνήσουμε κάποιον συνάνθρωπο μας αλλά και για τον έλεγχο της φωτιάς μετά την ολονύχτια μάχη με τις φλόγες.

Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Ρόδου, Πυροσβεστική Υπηρεσία , ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ, Ελληνικός Στρατός, Αστυνομία , Λιμενικό, Κοινωνικοί φορείς, Εθελοντικές ομάδες και απλοί πολίτες , έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στις νέες γενιές τι σημαίνει να είσαι Έλληνας και ότι όταν σε έχει ανάγκη η ιδιαίτερη Πατρίδα σου ξεχνάς τα πάντα και χωρίς δεύτερη σκέψη τρέχεις στην πρώτη γραμμή.

Από την πρώτη στιγμή της είδησης της φωτιάς ο Δήμος Χάλκης ξεκίνησε να προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο της διακοπής ρεύματος και των επιπτώσεων στο νησί.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Φραγκάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Γιάννης Χειμωνέττος και οι Αντιδήμαρχοι κα. Αγγελική Βογιατζόγλου, κ. Βασίλης Ρουσσάκης και ο κ. Διοσμάκης Σπυρίδης σε συνεχή επικοινωνία αξιολογούσαν τις εξελίξεις και παρεμβαίναν στα προβλήματα.

Έγινε άμεση εκτίμηση της λειτουργίας της αφαλάτωσης και των διαθέσιμων αποθεμάτων νερού στις δεξαμενές , ώστε να εξασφαλιστεί η επάρκεια για όλα τα νοικοκυριά, τα καταλύματα και τις επιχειρήσεις.

Μερίμνησαν για την σύνδεση του Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου Χάλκης “Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός” με εξωτερική γεννήτρια για να μπορεί να είναι λειτουργικό για παν ενδεχόμενο.

Κυρίως όμως φρόντισαν την απρόσκοπτη λειτουργία του αντλιοστασίου λυμάτων διότι σε μια ήμερα που το νησί είχε μεγάλη πληρότητα επισκεπτών, η πολύωρη διακοπή ρεύματος θα ήταν καταστροφική.

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι κ. Νίκος Αργύρης , κ. Θωμάς Τσουρουτης και κ. Αποστόλης Λιβανίου, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μόνο μπορούμε να προστατέψουμε, να διαφυλάξουμε και να βελτιώσουμε την Χάλκη ΜΑΣ.

Μπράβο σε όλους !!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist