Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.ΕΑ. κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στην Τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης»

Written by on 05/08/2021

26 Views

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.ΕΑ. κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους στην Τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης». Στην έναρξη της 19ης Λαμπαδηδρομίας των Εθελοντών Αιμοδοτών της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι η διοργάνωση της 19ης Λαμπαδηδρομίας, με την συνεργασία και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου αποκτά για την ΠΟΣΕΑ πολλαπλή σημασία.

«Η φετινή Λαμπαδηδρομία, σηματοδοτεί την νικηφόρο έξοδο του κινήματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, από την περίοδο της πανδημίας, στην διάρκεια της οποίας, οι οργανωμένοι Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, οι Υπηρεσίες Αιμοδοσίας, η Εκκλησία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και ο ανώνυμος Εθελοντής Αιμοδότης, σε συνεργασία και μέσα στην αγκαλιά του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΑΙ, της ΕΡΤ, καθώς και πολλών άλλων μέσων ενημέρωσης, δεν επέτρεψαν να κινδυνέψει κανένας συνάνθρωπος, που είχε ανάγκη μία μονάδα αίμα για να κρατηθεί στη ζωή.
Επίσης η μεγάλη συμμετοχή φορέων στη φετινή Λαμπαδηδρομία, αποτελεί απόδειξη της αναγνώρισης της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλει το κίνημά μας και οι συνοδοιπόροι μας.

Η αναγνώριση αυτή, μας δίνει δύναμη και θέληση να συνεχίζουμε να παλεύουμε αποφασιστικά, για την κάλυψη των πιεστικών αναγκών της ελληνικής κοινωνίας σε αίμα.»

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους Λαμπαδηδρόμους, Ερυθροσταυρίτες, τους δικυκλιστές της Harley Davidson, την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, την INTERAMERICAN, την Ολυμπία Οδό, το χρυσό χορηγό τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και όλους τους χορηγούς μας καθώς το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τα μέσα ενημέρωσης που προβάλουν τις δράσεις που έχουν σχέση με την ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας.

Χρήστος Πρωτόπαπας

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist