ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΡΊΞΕΙ ΜΕΤΑΞΎ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΊ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΣΎΡΙΟΥ.

Written by on 12/08/2021

24 Views

Αλήθεια  κύριε δήμαρχε νομίζετε ότι υπάρχει Καρπάθιος που δεν γνωρίζει ότι όλα όσα λέτε είναι ψέματα;

Μεγάλη μερίδα της κοινωνίας μας σας αποκαλεί ψεύτη και αλαζόνα.

Κλείνεις το μάτι και παραμυθιάζεις τον κόσμο.

 

1) Εμφανίζεστε σαν ο άνθρωπος που δεν σας αρέσει ο πόλεμος των σκιών, τα μισόλογα. Είστε ο Δήμαρχος που κυβερνάτε με απευθείας αναθέσεις  και τις  περισσότερες φορές στο μάξιμουμ της απευθείας ανάθεσης. Όσον αφορά τα μισόλογα είστε ο δήμαρχος που ποτέ δεν λέει την αλήθεια.

2) Συμπεριφέρεστε σαν να ήσασταν μόνος χωρίς εμάς γιατί ακριβώς έχετε αλαζονική συμπεριφορά. Τριανταδύο άνθρωποι σας βοηθήσαμε να γίνεται δήμαρχος και θεωρείται ότι κερδίσατε μόνος σας τις εκλογές.

 

Πέστε μας ένα έργο που κάνατε μόνος σας. Την αποχέτευση στον παραλιακό στα Πηγάδια την βρήκατε έτοιμη από μας (τους αντιδημάρχους και τους ανθρώπους της παράταξης μας) όταν λείπατε στην Αμερική  και την εκτελέσατε. Έργα στις Μενετές (αποχετευτικό ,πάρκινγκ κλπ) έργα που δεν είχαν γίνει δεκαετίες τα κάναμε εμείς οι αντιδήμαρχοι, και εσείς δεν είχατε ιδέα ότι γινόντουσαν και το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν να πάτε να φωτογραφηθείτε, δήθεν ότι τα κάνατε εσεις.

Όλοι όμως γνωρίζουν ότι δεν τα κάνατε εσείς.

Στην Αρκάσα, στο Μεσοχώρι, στην Όλυμπο. Στο Απέρι, Στην Βωλάδα στο Οθος, στις Πυλές, στο Σπόα. Οι αντιδήμαρχοι και οι σύμβουλοι της παράταξης μας, ΝΕΑ ΠΝΟΗ, έκαναν τα πάντα να φτιάξουν κάτι και εσείς όλη την ώρα ήσασταν μες την «μουρμούρα». Κοροϊδεύατε και λέγατε παραμύθια στους Προέδρους των χωριών.

Στη Όλυμπο, ενώ σας φέραμε μελέτες για τον περιφερειακό Ολύμπου και Διαφανίου και βρήκαμε χρηματοδότηση μέσω του  προϋπολογισμού για τους περιφερειακούς και το Μουσείο Ολύμπου, εσείς δεν θέλατε να τα εκτελέσουμε.

 

Στα Πηγαδια, εαν δεν είμασταν εμείς, οι της παράταξης ΝΕΑ ΠΝΟΗ, δεν θα κάνατε τίποτα, γιατί εσείς δεν ξέρουμε πως βλέπετε τα Πηγάδια.

Εμείς σας πιέσαμε να βρούμε χρηματοδότηση ώστε να γίνει η ανάπλαση του έργου από το Δασονομείο στου Γεργατσούλη. Η μελέτη Γιαννόπουλου. Εμείς, οι της παράταξης ΝΕΑ ΠΝΟΗ, σας πιέσαμε να κάνουμε την ανάπλαση του παραλιακού. Το μόνο έργο που αναλάβατε να κάνετε ήταν το τουριστικό περίπτερο στα σφαγεία ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ και από έργο το κάνατε κατάτμηση και δεν μπορείτε να το προχωρήσετε.

Προσπαθείτε μήνες τώρα να ανοίξετε τον δρόμο από του Κούτελο (Seven Eleven) και κοροϊδεύετε την Πηγαδιώτικη κοινωνία με παραμύθια της χαλιμάς. Καμμία προσφορά στα Πηγάδια. Και δεν έφταναν όλα αυτά, τώρα τελευταία προσπαθήσατε να πάρετε τα χρήματα για τις ασφάλτους των Πηγαδιών και της ανάπλασης των πλατειών (μέσω αναμόρφωσης προϋπολογισμού σταλμένου από κάποιο γραφείο των Αθηνών χωρίς να γνωρίζουν τίποτα τα μέλη της Οικ. Επιτροπής δηλ οι αντιδήμαρχοι σας)και ευτυχώς σας σταματήσαμε στην ΟΕ 10/8/2021 και έτσι γλιτώσαμε τα χρήματα ( και γιαυτον τον λόγο έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και δεν γνωρίζετε τι κάνετε).

3)Αναφέρετε συνέχεια ότι κάνατε  no COVID-19 νησί την Κάρπαθο.

Αυτό ήταν μια επιτυχία που δυστυχώς όχι μόνο δεν συμμετείχατε. Αλλά ούτε ένα Μπράβο στην πολιτική προστασία, επειδη δεν φαινόσασταν εσείς πουθενά.

4)Αναφέρεστε στους υπάλληλους του Δήμου (τους οποίους Λοιδορούσατε, εκφοβίζατε, κυνηγούσατε, εκβιάζατε με την δουλειά τους) ,σαν να ήτανε συνεργάτες σας. Μα πως μπορειτε τόσα ψέματα. Δεν σας πιστεύει κανένας. Όλοι πλέον οι Καρπάθιοι γνωρίζουν ότι το ψέμα είναι το χόμπι σας.

5)Μιλάτε για διαφάνεια. Όλα τα λεφτά του δήμου μας, μέχρι τώρα, πήγανε σε απευθείας αναθέσεις. Και η αγωνία μας είναι μεγάλη στο τι θα γίνει με όλα αυτά τα χρήματα. Συλλογικότητα είχατε μόνο με κολλητούς ,παρατρεχάμενους, εξωθεσμικούς και συγγενείς.

Και κλείνοντας σας λέμε   ότι η υπόθεση των 3.000.000€ για τα σκουπίδια (ο βασικότερος λόγος της στάσης σας απέναντι μας επειδή σας είπαμε  ότι δεν τα ψηφίζουμε) δεν θα περάσει γιατί δεν υπάρχει καμμιά εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας.

Εσείς  αποδυναμώσατε  και απαξιώσατε την υπηρεσία περιβάλλοντος μόνο και μόνο για να δώσετε τα σκουπίδια στον «ιδιώτη».

Αφήσατε χωρίς προμήθεια, δυο χρόνια τώρα, τον μηχανοκίνητο στόλο του δήμου δουλεύοντας αυτά τα δυο χρόνια με δανεικές μπαταρίες, χωρίς ελαστικά,  χωρίς ανταλλακτικά, μόνο και μόνο να φτάσει ο στόλος στην «κατάσταση» αυτη . Για να οδηγήσετε την κατάσταση στον ιδιώτη. Όσον αφορά το τμήμα περιβάλλοντος απαξιώσατε τον παραιτηθέντα Αντιδήμαρχο Ζανακη Που ενώ με την έναρξη  των καθηκόντων μας και ενώ ο Δήμος τα πήγαινε καλά καταφέρατε με την στάση και την αλαζονεία σας να παραιτηθεί ένας επιτυχημένος συνεργάτης σας και να μείνει ακέφαλο το τμήμα περιβάλλοντος.

Το αναλάβατε εσείς και πήγε όπως πήγε.
Επανειλημμένα σας ζητούσαμε να κάνουμε συναντήσεις με όλη την παράταξη και ενώ μας διαβεβαιώνατε ότι θα το κάνατε μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ ουδέποτε το πράξατε γιατί προφανώς δεν το θέλατε. Όπως επίσης υποσχόσασταν δυο φορές την εβδομάδα συναντήσεις με τους αντιδημάρχους σας ουδέποτε το πράξατε λέγοντας μας ότι χάνουμε την ώρα μας.
Κύριε Δήμαρχε δείχνοντας τον σεβασμό που είχατε προς στους αντιδημάρχους σας προσπαθήσατε μια φορά να μας  πετάξετε έξω από το «γραφείο σας» και απειλώντας μας ότι θα φέρετε την Αστυνομία. Και την δεύτερη φορά προσπαθήσατε με κάθε τρόπο να σταματήσετε νόμιμο έργο που εκτελούσε η υπηρεσία ύδρευσης στην περιοχή ΞΕΡΟΚΑΜΠΟΣ απειλώντας τον αντιδήμαρχο ότι θα τον συλλάβει η αστυνομία.

Οι μόνες συχνές μυστικές συναντήσεις που είχατε ήταν με τον ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΑΣ και με τον πρόεδρο του ΔΣ.

Εμείς η Παράταξη ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα τιμήσουμε την εντολή που πήραμε από τον Καρπαθιακό Λαό και θα στηρίξουμε ότι καλό θα γίνεται για το νησί μας.

Εμεις οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ σας ζητήσαμε απευθείας συνεργασία με εσάς τον Δήμαρχο χωρίς την παρεμβολή τρίτων και ανταυτου μας ζητήσατε τις παραιτήσεις μας.

Ο Λαός ας βγάλει τα συμπεράσματα του.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist