«Ν. Σαντορινιός: Άμεσα πρέπει να βρεθεί λύση για τη λειτουργία του Σφαγείου της Ηρωικής Νήσου Κάσου. Κατάθεση Αναφοράς»

Written by on 19/08/2021

33 Views

Το ζήτημα της μη λειτουργίας του Σφαγείου στην Ηρωική Κάσο έθεσε με Αναφορά του προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών, ο Νεκτάριος Σαντορινιός, σημειώνοντας τα πολλά προβλήματα που επιφέρει στον παραγωγικό ιστό του νησιού, η παρατεταμένη απουσία μας τέτοιας δραστηριότητας.
Προωθώντας κοινοβουλευτικά την σχετική επιστολή του Δημάρχου Ηρωικής Κάσου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αναφέρει ότι τα διαρκή και άλυτα προβλήματα στελέχωσης της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου έχουν οδηγήσει το Σφαγείο της Ηρωικής Κάσου σε μη λειτουργία, ενώ παρά τις όποιες παρεμβάσεις των παραγωγικών φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καμία λύση δεν έχει μέχρι τώρα δοθεί.
Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, απευθυνόμενος προς τους Υπουργούς, τέλος, υπογραμμίζει πως η πρόταση του Δημάρχου της Ηρωικής Κάσου, για την εξέταση της δυνατότητας λειτουργίας του Σφαγείου, μέσω νομοθετικής πρωτοβουλίας, με την τοποθέτηση είτε ιδιώτη, είτε στρατιωτικού κτηνιάτρου, είναι η μόνη που προσωρινά δίνει μια άμεση και βιώσιμη λύση για τους ανθρώπους του νησιού.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist