Το νησί της Καρπάθου επέλεξε η κυρία Ελένη Σκαρβέλη, διευθύντρια του ΕΟΤ στην Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Written by on 25/08/2021

32 Views

Το νησί της Καρπάθου επέλεξε η κυρία Ελένη Σκαρβέλη, διευθύντρια του ΕΟΤ στην Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο, για μια γρήγορη καλοκαιρινή απόδραση μετά την επίσκεψή της στη γενέτειρά της Η.Ν. Κάσο. Το Karpathos Travel είχε την τιμή να συντονίσει και να οργανώσει τη διαμονή της με σκοπό να επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερες από τις ομορφιές του νησιού μας.

Παρόλη τη σύντομη διάρκεια του ταξιδιού της, επισκέφθηκε όλα τα χωριά της Καρπάθου καθώς και τα τουριστικά θέρετρα αυτής. Συνομίλησε με ντόπιους επιχειρηματίες και έμαθε πληροφορίες για το νησί, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία καθώς και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της Καρπάθου.

Θα θέλαμε να σημειωθεί ότι με την κυρία Σκαρβέλη είχε υπάρξει συνεργασία μεταξύ Δήμου και διευθύντριας ΕΟΤ για την παρουσίαση της Καρπάθου ως τιμώμενου προορισμού στο περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού Salon Des Vacances στις Βρυξέλλες το 2018 με την τότε Επιτροπή Τουρισμού.

Ευχόμαστε στην κυρία Σκαρβέλη καλή συνέχεια στο έργο της και καλή αρχή στη θητεία της ως υπεύθυνη του Ελληνικού τουρισμού στην αγορά της Αγγλίας.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist