Ο Δημήτρης και ο Νίκος Σπανός τοποθετούνται για την κρίση στον Δήμο Καρπάθου.

Written by on 25/08/2021

32 Views

Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονται στην δημοτική αρχή, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία μαςόταν στο peak της τουριστικής περιόδου και της πανδημίας, με δεκάδες θέματα να έχουν μπει στο “συρτάρι” εδώ και μήνες, αποτέλεσμα της εσωκομματικής διαμάχης της παράταξης του Δημάρχου.

Κύριοι συνάδελφοι η ετυμηγορία των εκλογών του 2019 σας τίμησε, δίνοντας σας την διακυβέρνηση του τόπου μας για την τρέχουσα τετραετία, καθώς και το πνεύμα του νομοθέτη όρισε διακριτούς ρόλουςγια όλους εμάς που συμμετείχαμε σε εκείνες τις εκλογές.

Κύριοι οφείλεται να γεφυρώσετε το χάσμα που αναδεικνύεται από τα δελτία τύπου που διαβάζουμε και να προσπαθήσετε να φέρετε εις πέρας τον ρόλο που σας έχει ανατεθεί.

Το νησί μας με τα κρούσματα να αυξάνονται μέρα την μέρα χρειάζεται την ενεργή πολιτική προστασία του “χθες “, να ελέγξει να ιχνηλατήσει και να προστατεύσει τους συμπατριώτες μας, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τουριστική περίοδος.

Τα μεγάλα αλλά και μικρά καθημερινά θέματα που απασχολούν την Κάρπαθο ζητούν πράξεις και όχι λόγια, η δημόσια υγεία βρίσκεται στο όριο.

Εμείς όπως έχουμε αποδείξει είμαστε εδώ να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα είναι προς το όφελος της Καρπάθου και των κατοίκων της, στρατιώτες ανιδιοτελής αγάπης για το νησί μας.

Δημήτρης Π. Σπανός    Νικόλαος Μ. Σπανός


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist