Μετά την ενημέρωση που είχε η Έπαρχος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που υπηρετούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καρπάθου και συγκεκριμένα τον κο Χρίστο Βασιλειάδη.

Written by on 27/08/2021

34 Views

Μετά την ενημέρωση που είχε η Έπαρχος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που υπηρετούν στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καρπάθου και συγκεκριμένα τον κο Χρίστο Βασιλειάδη για την σοβαρή βλάβη στο ραδιοβοήθημα RMI , που είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η πραγματοποίηση βραδινών πτήσεων , επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη.
Ο κύριος Υπουργός ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Γιάννη Ξιφαρά για την εν λόγω κατάσταση και τις σοβαρές συνέπειες στην λειτουργία του αεροδρομίου. Ήδη ακυρώθηκε μια βραδινή πτήση από Αυστρία της Austrian Airlines αριθμό OS9123 με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία πολλών επισκεπτών .
Ο κύριος Γενικός επικοινώνησε με το υπεύθυνο τεχνικό τμήμα της ΥΠΑ και ενημέρωσε ότι θα γίνει άμεσα ο προσδιορισμός των ανταλλακτικών που απαιτούνται και θα έρθει ομάδα τεχνικών για την γρήγορη επιδιόρθωση του ραδιοβοηθήματος.
Σήμερα νωρίς το πρωί ο κύριος Γεραπετρίτης επικοινώνησε με την Έπαρχο και την πληροφόρησε ότι το μεσημέρι πετάνε για Κάρπαθο οι τεχνικοί με τα απαραίτητα ανταλλακτικά και θα προσπαθήσουν να επισκευάσουν το ραδιοβοήθημα μέχρι σήμερα το βράδυ.
Νιώθουμε την ανάγκη για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γ. Γεραπετρίτη για την άμεση ανταπόκριση του στο μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάστηκε .Στην τουριστική περίοδο που διανύουμε τέτοια θέματα πρέπει να επιλύονται άμεσα και για αυτό για άλλη μία φορά ευχαριστούμε τον Υπουργό μας !!!!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist