ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η.Ν. ΚΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Written by on 27/08/2021

33 Views

 

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θέλω να συγχαρώ αλλά και να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για καλή πρόοδο και καλή δύναμη στο κυνήγι των ονείρων τους και την επίτευξη των στόχων τους στους επιτυχόντες απόφοιτους μαθητές του Λυκείου μας για την εισαγωγή τους στην ανωτάτη εκπαίδευση.
Τώρα είναι η ώρα της επιβράβευσης στους κόπους των μαθητών για την προσπάθεια χρόνων και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες που προκαλεί η υγειονομική κρίση που όλοι αντιμετωπίζουμε. Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς μας που είναι πάντα κοντά στα παιδιά μας και στηρίζουν την προσπάθεια τους μεταδίδοντας τις γνώσεις τους ως πολεμοφόδια στον νέο κύκλο της ζωής τους.
Συγχαρητήρια πολλά και στους γονείς που διαχρονικά τους στηρίζουν.
Σε όσους πάλι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τους στόχους τους αυτή τη φορά , θέλω και πάλι να τους συγχαρώ για την προσπάθεια τους και να τους υπενθυμίσω ότι τώρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος στη ζωή τους η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ , πρέπει να είναι καθημερινή και συνεχής μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας με υπομονή, επιμονή και με θέληση προσπαθούμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και να λαμβάνουμε τα απαραίτητα εφόδια για ένα καλύτερο αύριο.
Συγχαίρουμε για την επιτυχία τους , τους παρακάτω μαθητές που αποφοίτησαν από το Λύκειο του νησιού μας :
• Απόκοττος Νικόλαος ,Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο , Σχολή Εφαρμοσμένων & Φυσικών Επιστημών .
• Βοναπάρτης Κωνσταντίνος, Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, Σχολή μηχανικών.
• Ιερομονάχου Βασιλική, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, τμήμα φυσικής .
• Σάλα Τζούλια, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σχολή επιστημών υγείας, τμήμα νοσηλευτικής.

Καλή επιτυχία στον νέο κύκλο της ζωής τους , συγχαρητήρια και καλή πρόοδο σε όλους.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist