Διοργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 .

Written by on 28/08/2021

33 Views

Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 στο πολυγήπεδο του γυμνασίου και Λ.Τ Κάσου .

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου της Ηρωικής νήσου Κάσου τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για την covid -19 στις 20 , 21, και 22 Αυγούστου 2021 πραγματοποίησε τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 όπου έλαβαν μέρος 8 ομάδες αποτελούμενες από 40 συμμετέχοντες άνω των 15 ετών με το σύστημα των ομίλων .

Στον τελικό του τουρνουά αναμετρήθηκαν οι ομάδες αποτελούμενες από τους Παντελή Κυριάκο, Νίκο Διακολιό, Μανόλη Κυριάκο και Γιώργο Συντιχάκη εναντίον των Παναγιώτη Μάρκου, Κυριάκου Λαθουράκη, Ντίνου Διακολιού και Μίμη Φραγκούλη με νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης τη δεύτερη και σκορ αγώνα 23-25.

Πρώτοι σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκαν ο Γιώργος Συντιχάκης και ο Μανόλης Κυριάκος με 33 πόντους .

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Η.Ν. Κάσου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως τον διαιτητή της διοργάνωσης Karen Kokabi .

Ως ο μοναδικός επίσημος φορέας αθλητισμού στο νησί παρά τις ιδιαίτερες διαδικασίες τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις απαγορεύσεις που επικρατούν λόγω της πανδημίας η Επιτροπή Αθλητισμού ευελπιστεί ο φετινός χειμώνας να αποτελέσει την έναρξη της υλοποίησης δράσεων ανάπτυξης του αθλητισμού με τις επισκέψεις ανά διαστήματα διακεκριμένων αθλητών και προπονητών ομαδικών και ατομικών αθλημάτων στην Η.Ν. Κάσο .

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος παρέστη στον τελικό και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ξεκίνημα των αθλητικών εκδηλώσεων στο νησί. Πρότεινε στην ερχόμενη διοργάνωση να υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός ομάδων και συμμετοχή ομάδων γυναικών , καθώς επίσης να εξεταστεί και η δυνατότητα συμμετοχής ομάδας του νησιού μας στο τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στην Κάρπαθο .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist