« Τιμητική βράβευση στους επιτυχόντες από το Λύκειο Η.Ν. Κάσου των πανελλαδικών εξετάσεων ».

Written by on 06/09/2021

35 Views

Τιμητική εκδήλωση προς τιμή των επιτυχόντων των πανελλαδικών εξετάσεων για το 2021 για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα πραγματοποίησε η Δημοτικά Αρχή στην Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κατάστημα Η.Ν. Κάσου.

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Ερωτόκριτος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε στο γραφείο του, τους Απόκοττο Νικόλαο, Βοναπάρτη Κωνσταντίνο, Ιερομονάχου Βασιλική και την Σάλα Τζούλια . Αναφερόμενος στις ιδιαίτερες συνθήκες και τις αντιξοότητες προετοιμασίας που αντιμετώπισαν οι μαθητές των τελευταίων δυο ετών λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προκλήθηκαν από τις συνέπειες της πανδημίας αφού ευχαρίστησε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών για τον συνεχή αγώνα προετοιμασίας που έδωσαν μένοντας πάντα κοντά στους νέους του νησιού μας, συνεχάρη όλους τους επιτυχόντες απονέμοντας τους τιμητικό έπαινο και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στο νέο απαιτητικό κύκλο της ζωής τους.

Παρόντες στην εκδήλωση οι οποίοι επίσης συνεχάρησαν τους αποφοίτους μαθητές της Γ’ Λυκείου της Η.Ν. Κάσου και τους ευχήθηκαν καλή δύναμη στο νέο κεφάλαιο της ζωής τους ήταν, ο Νίκος και η Χάϊντι Παπαδάκη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ’ Κηδεμόνων Γυμνασίου κ’ Λ.Τ. Κάσου Νικολέττα Σοφίλα, ο πρόεδρος της επιτροπής παιδεία Ηλίας Μαστροπαύλος, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Περσελής, Δημήτρης Φραγκουλης, και Γιάννης Νικολάου, ο Δ.Σ Ντίνος Ζαχάρης , η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ’ ΛΤ Κάσου Αντωνία Δεγαΐτα, η εκπαιδευτικός Ευδοκία Ταταρίδου, o π. Γιάννης Βρετός, και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών σωματείων Αθηνών Πειραιώς Γιάννης Φραγκούλης.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist