Ο Άρης αυτό το όμορφο αγόρι που είναι μόλις 8 κιλά, ζει πέντε περίπου χρόνια στους δρόμους της Καρπάθου. Αδέσποτος, γυρνώντας από δω και από κει, χωρίς κανείς να νοιάζεται και να το φροντίζει όπως του αξίζει.

Written by on 19/09/2021

68 Views

 

Ο Άρης αυτό το όμορφο αγόρι που είναι μόλις 8 κιλά, ζει πέντε περίπου χρόνια στους δρόμους της Καρπάθου.
Αδέσποτος, γυρνώντας από δω και από κει, χωρίς κανείς να νοιάζεται και να το φροντίζει όπως του αξίζει.
Επιβίωσε επειδή μια οικογένεια του έδινε ένα πιάτο φαγητό…
Η ζωή του Άρη όμως σήμερα κινδυνεύει γιατί κάποιοι παραπονιουνται ότι ενοχλεί και τον κατηγορούν ότι ίσως να έχει επιτεθεί στα ζώα τους, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο καθώς υπάρχουν κι άλλα αδέσποτα σκυλιά στην ίδια περιοχή.
Οι άνθρωποι που το ταΐζουν δεν μπορούν να πιστέψουν κάτι τέτοιο, καθώς μιλάνε για ένα γλυκό, φιλικό, ήρεμο πλάσματακι γεμάτο αγάπη.
Αναγκάστηκαν να τον δέσουν έξω στην αυλή τους, και τον πηγαίνουν βόλτες με το λουρί αλλά δεν μπορεί να ζει έτσι, κανείς δεν το θέλει αυτό!!
Αναλάβαμε την κτηνιατρική του περίθαλψη.
Τον εμβολιάσαμε, του έγινε αποπαρασίτωση και τεστ για καλαζάρ και ερλιχίωση.
Δυστυχώς βγήκε θετικός στο καλαζαρ, και του ξεκινήσαμε αμέσως θεραπεία, η κτηνίατρος είναι αισιόδοξη καθώς έχει καλή κλινική εικόνα.

Ο Άρης είναι ένα πλάσματακι γεμάτο ζωή και αγάπη, ήρθε η ώρα να βρει την ευτυχία και την φροντίδα στην δική του οικογένεια, αυτήν που θα τον αγκαλιάσει και θα του προσφέρει όσα ποτέ δεν ονειρεύτηκε εκεί έξω μόνο του στο κρύο και στην ζέστη.

Πάμε λοιπόν Να του βρούμε μια υπέροχη οικογένεια, πάμε να σπάσουμε την αλυσίδα που τον κρατάει δεμένο σε ένα δύσκολο παρελθόν πηγαίνοντας τον σε ένα υπέροχο μέλλον.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist