Συνάντηση εργασίας της Βουλευτού Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη με τον Δήμαρχο της Η.Ν. Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτο.

Written by on 16/08/2021

29 Views

Το Σάββατο 14 Αυγούστου ο Δήμαρχος της Η.Ν Κάσου Μιχάλης Ερωτοκριτος με την παρουσία των Αντιδημάρχων Κώστα Περσελή, Δημήτρη Φραγκούλη και Γιάννη Νικολάου , της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Νικολέττα Σοφίλα, του εκπροσώπου της μειοψηφίας Γιώργου Μηνακά , του Προέδρου της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Σωματείων Γιάννη Φραγκούλη και της Πρόεδρου της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ. Θέκλα Σταματάκη, υποδέχθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα την βουλευτή Δωδεκανήσου κα Μίκα Ιατρίδη .

Κατά τη διάρκεια της άκρως εποικοδομητικής συνάντησης εργασίας η Μίκα Ιατρίδη ενημερώθηκε πλήρως για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η δημοτική αρχή καθώς επίσης και για τα γραφειοκρατικά εμπόδια που συναντούν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου αφού έθεσε στη διάθεση της βουλευτού και γραπτώς σχετικό υπόμνημα όπου αναλύονται τα προβλήματα του νησιού , την ευχαρίστησε για τη παρουσία της στην Κάσο και τόνισε ότι η συνεχής επικοινωνία και συνεργασία είναι αυτή που θα μας δώσει τη δύναμη να διεκδικούμε συνεχώς λύσεις που θα συμβάλουν καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των μονίμων κατοίκων του νησιού και όχι μόνο .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist