Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ η Ελευθερία Φτακλάκη.

Written by on 10/02/2023

29 Views

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ η Ελευθερία Φτακλάκη
Ανταποκρινόμενη στην τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου, στα νησιά μας, στα Δωδεκάνησα, αποδέχτηκα με χαρά να είμαι υποψήφια Βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στρατευόμενη στον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη των εκλογών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
H Ελλάδα του αύριο πρέπει να είναι ακόμα πιο ισχυρή, γεωπολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, με τον συλλογικό της πλούτο να επιστρέφει στην κοινωνία.
Σε αυτή την ιστορική περίοδο που διανύει η χώρα μας, απαιτείται μια ηγεσία με γνώση, εμπειρία, υπευθυνότητα, ρεαλισμό και διεθνή αποδοχή, καθώς οι καιροί ου μενετοί.
Προσωπικά, έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια το χώρο του κέντρου μέσα από θέσεις ευθύνης- Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛΛ, αξιολογώ θετικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ανταπεξέλθει και να κρατηθεί όρθια η χώρα μας μέσα από συμπληγάδες πρωτοφανών κρίσεων.
Η πολιτική επιλογή του πρωθυπουργού να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο χώρο του κέντρου, αναγνωρίζοντας πως μια σύγχρονη οικονομία πρέπει να βασίζεται σε ένα μείγμα κεντρώων και φιλελεύθερων πολιτικών, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για το μέλλον της χώρας.
Σε αυτήν την κρίσιμη αναμέτρηση, είναι επιτακτική ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.
Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την πρόσκληση και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου, στα νησιά μας, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Στρατεύομαι με τους άξιους συνοδοιπόρους στον αγώνα για μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την επομένη τετραετία.
Για μια ισχυρή Δωδεκάνησο, μια ισχυρή Ελλάδα.

Δρ Ελευθερία Φτακλάκη
Διεθνολόγος/ Διδάκτωρ ευρωπαϊκών σπουδών & Διεθνών Σχέσεων


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist