Φώτης Χατζηδιάκος: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ρόδου και ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος από την απώλεια του αγαπητού φίλου, Νεκτάριου Σαντορινιού.

Written by on 13/02/2023

61 Views

 

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ρόδου και ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος από την απώλεια του αγαπητού φίλου, Νεκτάριου Σαντορινιού, που τόσο πρόωρα έφυγε από την ζωή.
Οι Δωδεκανήσιοι αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη και οδύνη έναν άξιο εκπρόσωπο τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο οποίος τιμούσε με την παρουσία του τη Βουλή των Ελλήνων.
Διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού του βίου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα άφησε το δικό του θετικό αποτύπωμα. Η υλοποίηση του μεταφορικού ισοδύναμου, οι αφαλατώσεις στα νησιά, η παραχώρηση της Ροδιακής Έπαυλης, το κτίριο Ακκάβη, οι αναπλάσεις του ανατολικού μετώπου της Ρόδου, η προγραμματική της Μεσαιωνικής πόλης, τα ΣΔΙΤ και τόσα άλλα, φέρουν και την δική του σφραγίδα.
Ένας άνθρωπος του χρέους, της ευθύνης, υπέρμαχος των ιδανικών της Δημοκρατίας, με κοινωνικές ευαισθησίες, με προσφορά, προσιτός και ανιδιοτελής, δυνατός, δημιουργικός, και περήφανος. Μπορούσε και ήθελε να δώσει ακόμη περισσότερα στον τόπο μας.
Στη σκέψη μας θα μείνουν χαραγμένα για πάντα, οι ιδέες, η αγωνία και οι δύσκολοι πολιτικοί αγώνες που έδωσε, για μια καλύτερη Δωδεκάνησο.
Στην αγαπημένη του σύζυγο, Ματίνα και στα δύο μικρά παιδιά του αφήνει παρακαταθήκη, την ξεχωριστή του πορεία, τις ιδέες και τα οράματά του. Θα είναι υπερήφανοι για σένα.
Σε αποχαιρετώ με οδύνη.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist