Συνεχίζει τα «παιχνίδια» ο Πλακιωτάκης με την Δωδεκάνησο – Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Written by on 10/05/2023

50 Views

Συνεχίζει τα «παιχνίδια» ο Πλακιωτάκης με την Δωδεκάνησο – Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδ/σου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Δημήτρης Γάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την δρομολόγηση του πλοίου «Πρέβελης» ξανά στη Δωδεκάνησο μετά τις αντιδράσεις από φορείς του Βορείου Αιγαίου:
Προχθές που ήμασταν στην Κάρπαθο οι κάτοικοι της πανηγύριζαν για το τελευταίο ταξίδι του Πρεβέλης στα Δωδεκάνησα. Μάλιστα το ετοίμαζαν και ένα θερμό αποχαιρετιστήριο. Η αλλοπρόσαλλη όμως πολιτική του Υπουργείο Ναυτιλίας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη έκαναν πάλι το θαύμα τους στη Δωδεκάνησο . Αντέδρασε το Βόρειο Αιγαίο (Βλέπε Νότη Μηταράκη)για τη δρομολόγηση πλοίου 44 ετών και τα δρομολόγια περιορίστηκαν σε ένα την εβδομάδα και μεταφέρθηκε ως δια μαγείας στην Δωδεκάνησο! Το συγκεκριμένο πλοίο εμφανίστηκε για το δρομολόγιο που εκτελούσε το Blue Star Patmos και το οποίο θα αντικαθιστούσε λόγω συντήρησης για 20 ημέρες το πλοίο «Διαγόρας».
Μετά τις αντιδράσεις από το Βόρειο Αιγαίο το πλοίο των 44 ετών που αποδρομολογήθηκε πρόσφατα από τα Νότια Δωδεκάνησα, δρομολογείται και πάλι στα στο Νομό μας για να συνδέει τον Πειραιά με τη Ρόδο, με στάσεις σε αρκετά νησιά του Βορείου Συμπλέγματος. Δικαιολογημένα ξεσηκώνονται οι δήμαρχοι με πρώτη τη δήμαρχο Τήλου που διερωτάται «αν μετά το μεγάλο ρεζιλίκι που μας έχετε χωρίς γιατρούς, μας στέλνετε τώρα και “ολοκαίνουριο” πλοίο;». Ένα πλοίο που λόγω ηλικίας το ταξίδι μαζί του είναι πολύωρο και κουραστικό. Την ίδια ώρα δεν θα πρέπει να παραλείψω τις ήδη διαφαινόμενες διαμαρτυρίας από την Η.Ν. Κάσο και την Κάρπαθο για το υψηλό κόστος με το οποίο θα επιβαρύνονται από το νέο πλοίο της γραμμής. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Στις 21 Μάιου ο ελληνικός λαός θα δώσει την κατάλληλη απάντηση στον κ. Πλακιωτάκη και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη! Έως εδώ!

Δημήτρης Γάκης
Υποψ βουλευτής Δωδεκανήσου
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist