Γιώργος Αναστασιάδης :Σημαντική ήταν η επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Καρπάθου, χτες Παρασκευή 30/Ιουνίου/2023, μεταξύ του επικεφαλής και στελεχών της Δημοτικής Παράταξης Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και του Διοικητή του Νοσοκομείου και των υπευθύνων της Διοικητικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.

Written by on 02/07/2023

58 Views

Της Δημοτικής Παράταξης

Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ 

Επικεφαλής

Γιώργος Αναστασιάδης

Παιδίατρος

 

Σημαντική ήταν η επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Καρπάθου, χτες Παρασκευή 30/Ιουνίου/2023, μεταξύ του επικεφαλής και στελεχών της Δημοτικής Παράταξης Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και του Διοικητή του Νοσοκομείου και των υπευθύνων της Διοικητικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας.  

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούσαν στην λειτουργία του νοσοκομείου και αυτά των ειδικών Τμημάτων όπως του Τεχνητού Νεφρού, του Αξονικού Τομογράφου, της Παιδιατρικής, της Παθολογίας, του Αναισθησιολόγου και άλλων Τμημάτων και ειδικοτήτων. Έγιναν προτάσεις από μέρους μας και λόγω της άμεσης εμπλοκής του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης στην δημιουργία του νοσοκομείου και του Οργανογράμμαατός του, που αφορούσαν στα κίνητρα για την προσέλευση γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, όπως οικονομικά, διοικητικά, στέγασης μέσω της ανακαίνισης παροπλισμένων κτιρίων από την πλευρά του Δήμου, σίτισης και άλλων!

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της προκήρυξης όλων των θέσεων που προβλέπονται στο Οργανόγραμμα του νοσοκομείου, στον μεγαλύτερο βαθμό.

Από την πλευρά του Δήμου, ως εκπροσώπου όλων των δημοτών, δεσμευόμαστε να παρέμβουμε στην κεντρική κυβέρνηση, για τα δίκαια αιτήματα των συντελεστών του νοσοκομείου αλλά και όλης της Κοινωνίας!

Μου ζητήθηκε και εγώ το αποδέχθηκα με ενθουσιασμό και ευχαρίστηση, να προσφέρω τα πάντα που απορρέουν από την ειδικότητά μου και την συσσωρευμένη εμπειρία μου, ως παιδιάτρου, στο πλαίσιο όμως των περιορισμών που υπάρχουν λόγω της συνταξιοδότησής μου!

Η αποδοχή των προτάσεών μας από την πλευρά της Διοίκησης ήταν μεγάλη, φαίνεται όμως ότι είναι αναντίστοιχες προς τις εκτιμήσεις της Β’ ΔΥΠΕ!

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν. Είμαστε παρόντες!

 

Anastasiadis M. Giorgos


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist