Προγραμματισμένων προεκλογικών του επισκέψεων, ο υποψήφιος Έπαρχος Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου κ. Μανόλης Παραγυιός, επισκέφθηκε το χωριό Σπόα Καρπαθου την Κυριακή στις 27/08/2023.

Written by on 01/09/2023

81 Views


Σε συνέχεια των προγραμματισμένων προεκλογικών του επισκέψεων, ο υποψήφιος Έπαρχος Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου κ. Μανόλης Παραγυιός, επισκέφθηκε το χωριό Σπόα Καρπαθου την Κυριακή στις 27/08/2023.
Παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν του Αγίου Γεωργίου και παρέστη στο Εκκλησιαστικό Μέγαρο του Χωριού καλεσμένος από τον Σύλλογο Γυναικών Σπόων “Η Πρόοδος”.
Κατά την παραμονή του εκεί είχε την ευκαιρία να ενημερώσει διεξοδικά τους κατοίκους για τα έργα, τις δράσεις και τις ενέργειες του που αφορούν την Κοινότητα Σπόων τόσο για το χρονικό διάστημα που διανύουμε όσο και εκείνων που υλοποιήθηκαν κατά τα προηγούμενα έτη.
Ο κ. Μανόλης Παραγυιός στη συνέχεια ανέλυσε την στοχοθεσια του, η οποία αφορά την ευρύτερη περιοχή και την επικείμενη θητεία του στον Β’ Βαθμό .
Κλείνοντας την διαδικασία της ενημέρωσης και του διαλόγου που αναπτύχθηκε, ανέφερε :
“Η ξεκάθαρη και δημόσια υποστήριξη σχεδόν όλων των Σποϊτών με τιμά και με συγκινεί ! Εκφράζει με μοναδικό τρόπο, την αγάπη και την εκτίμηση του Χωριού προς το πρόσωπο μου!
Η αγάπη κι εκτίμηση των συμπατριωτών μου είναι τα στοιχεία εκείνα που μου δίνουν δύναμη και ώθηση για να ειμαι υποψήφιος στο πλευρό του πλέον επιτυχημένου Περιφερειάρχη της χώρας του κ. Γιώργου Χατζημάρκου”.
Τέλος ο κ. Παραγυιός, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλες τις Κυρίες και τα Μέλη του Συλλόγου Γυναικών Σπόων “Η Πρόοδος” και ιδιαιτέρως την κα Φανή Μαραγκάκη, συζ. του αείμνηστου φίλου και συγχωριανού Μανώλη Μαραγκάκη, για το θερμό καλωσόρισμα στην κατάμεστη αίθουσα του Εκκλησιαστικού Μεγάρου, καθώς και για την άψογη φιλοξενία .
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε σε όλες και όλους τους παρευρισκομένους, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους .


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist