Το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ διοργανώνει ο Δήμος Καρπάθου ..

Written by on 03/09/2023

90 Views

Εκτός από το event δημοσιογράφοι θα καταγράψουν για ένα τριήμερο την γαστρονομία του τόπου μας , δημιουργώντας υλικό για την προβολή της .

Θερμές ευχαριστίες, για το συγκεκριμένο event , κυρίως στην Αναστασία Σκούλλου αλλά και τον Βασίλης Περσελής , τον Anastasios G Milios και Giorgos Hatzikoutsos για την μεγάλη βοήθεια στην διοργάνωση του καθώς και τον Αθλητικό Σύλλογο Karpathos Basketball ( Νίκος Αλεξιάδης ) για την συνδιοργάνωση του 3χ3 .

Είμαι υπερήφανος που επί της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού υλοποιήθηκε σχεδόν όλο το πρόγραμμα που αποφασίσαμε από κοινού με τα μέλη της ομάδας εργασίας για τον Τουρισμό .

Η προβολή του νησιού μας και οι δράσεις τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκομαι στην θέση αυτή είναι από τις καλύτερες που είχε ποτέ ο τόπος μας σε όλα τα επίπεδα :

 Δημοσιεύσεις σε ηλεκτρονικά μέσα και τηλεοπτικές εκπομπές παγκόσμιου βεληνεκούς όπως το National Geographic , η Daily Mail και το ΗΒΟ max .

Συνεργασία με την εταιρεία Volotea με προσθήκη νέων πτήσεων από την Ιταλία .

Προβολή στο εσωτερικό με σχεδόν κάθε μήνα νέες δημοσιεύσεις σε όλα τα έντυπα και Ηλεκτρονικά μέσα .

 Συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία η οποία “τρέχει ” τους λογαριασμούς της Τουριστικής προβολής του Δήμου στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης με επαγγελματικό τρόπο .

Συνεργασία με εταιρεία Μάρκετινγκ και Προβολής του τουριστικού μας προϊόντος .

Συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού .

Διοργάνωση Γαστρονομικού Φεστιβάλ .

Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την δουλειά την δική μου αλλά και όλων των μελών της Ομάδας Εργασίας για τον Τουρισμό , καθώς η τουριστική σεζόν που διανύουμε είναι η καλύτερη που είχε ποτέ το νησί μας από πλευράς αφίξεων .
Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ η Κάρπαθος έχει αύξηση του τζίρου κατά 40% το δεύτερο εξάμηνο του 2023 σε σχέση με πέρυσι . Πρόκειται για το νησί με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης σε αυτόν τον τομέα .
Οι προκλήσεις βέβαια για το μέλλον είναι πολλές και θα πρέπει μεθοδικά να ανταποκριθούμε σαν τόπος .
 Αντιδημάρχος Τουρισμού Δήμου  Καρπάθου κ. Μανόλη Παραγιού.

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist