ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η.Ν. ΚΑΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..

Written by on 11/09/2023

81 Views
Με αφορμή και την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων αλλά και στους γονείς καλή δύναμη για μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες.
Δυστυχώς λόγω ασθενείας δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στους αγιασμούς των σχολικών μας μονάδων όπως επιθυμούσα όμως θέλω να γνωρίζετε ότι ως Δημοτική Αρχή είμαστε εδώ , συμπαραστάτες για να υποστηρίξουμε με κάθε μέσο την ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε από την μια εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων και από την άλλη εξαιτίας της κοινωνικής και της υγειονομικής κρίσης που τελικά καταφέραμε όλοι μαζί να βγούμε νικητές για μια ακόμα φορά αισθάνομαι την ανάγκη να τονίσω ότι ο Δήμος της Η.Ν. Κάσου είναι και θα είναι πάντα κοντά στα παιδιά μας, γιατί αυτά είναι το μέλλον του νησιού μας !
Με αισιοδοξία λοιπόν και πολύ αγάπη εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μικρούς και μεγάλους !

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist