Δρ. Δημήτρης Σπανός γραφή σε ανάρτηση του στο Facebook.Εγώ την ενημέρωση κύριοι την θέλω θεσμικά και με διαφάνεια !! Και ΟΧΙ πίσω απο κλειστές πόρτες !

Written by on 18/09/2023

57 Views
Όσοι έχετε παρακολουθήσει τις αναρτήσεις μου, και τοποθετήσεις μου στο δημοτικό συμβούλιο στην διάρκεια που ήμουν δημοτικός σύμβουλος , θα θυμάστε πως από τις πρώτες μέρες της παρούσας δημοτικής αρχής είχα θέση ως στοίχημα, πριν την λήξη της, τα σχολεία στα Πηγάδια θα ήταν και πάλι λειτουργικά .
Δυστυχώς αυτό δεν κατέστην δυνατόν για πολλούς και διάφορους λόγους παρά τις προσπάθειες αρκετών ανθρώπων .
Δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω προς τι η ανησυχία και τα τηλέφωνα σε γνωστούς και φίλους να μου “ μιλήσουν ” και να μου μεταφέρουν μηνύματα !!
Εγώ την ενημέρωση κύριοι την θέλω θεσμικά και με διαφάνεια !! Και ΟΧΙ πίσω απο κλειστές πόρτες !
Εύχομαι ειλικρινά οι προσπάθειες που κάνετε να αποδώσουν καρπούς και σύντομα πριν τις εκλογές να έχετε δώσει λύση στα οποια προβλήματα καθυστερούν την έκδοση άδειας !
Ούτως η αλλιώς όπως όλοι γνωρίζετε δεν έχω τίποτα να κερδίσω σε προσωπικό επίπεδο , καθώς δεν είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές (Δημοτικές , Περιφέρειας ) .
Το μόνο που ήθελα , ήταν να είχα πετύχει αυτόν τον στόχο που είχα θεση το 2019 .
μια υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό , αλλά ακόμη ποιο σημαντικό στα παιδιά μου !!
Όπου το 2019 η κόρη μου τελείωνε το δημοτικό και δυστυχώς το 2023 τελειώνει το γυμνάσιο και συνεχίζει η ίδια κατάσταση που όσοι έχετε παιδιά στο γυμνάσιο καταλαβαίνετε !
Καλημέρες και καλή εβδομάδα !

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist