25ΧΡΟΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ!

Written by on 18/09/2023

77 Views

Τα ελληνικά σχολεία γενικότερα δε φημίζονται για την αισθητική τους. Κοιτώντας τα απ’ έξω εύκολα τα μπερδεύεις με σωφρονιστικά ιδρύματα, ενώ οι τάξεις κάνουν ακριβώς το αντίθετο από το να σε εμπνέουν. Ή μάλλον σε εμπνέουν. Να κοιμάσαι. Είναι σαν να επικρατεί μια μόνιμη μουντίλα κι ας έχει ήλιο έξω. Είναι μονίμως φθινόπωρο εκεί μέσα. (Προσωπικό τραύμα revealed) 

Για τις μεγαλύτερες ηλικίες ίσως δεν παίζει τόσο ρόλο, αλλά όταν μιλάμε για το Δημοτικό, σίγουρα η ατμόσφαιρα της τάξης είναι σημαντική για ένα παιδί. Είναι που είναι δύσκολο να αποχωριστεί το σπίτι του και να αφιερώσει 6 ώρες σε μαθήματα αντί στο παιχνίδι, κάπως πρέπει να γίνουν ευχάριστες οι ώρες αυτές.

Και ναι, όλη αυτή η εισαγωγή μπορούσε να συμπυκνωθεί σε πολύ λιγότερα λόγια:

Θαυμάζουμε την τάξη της Μαρίνας και ευχόμαστε να υπήρχαν περισσότερες σαν κι αυτές! *καρδούλες στα μάτια*

Η 25χρονη δασκάλα στον Πειραιά πήρε τα όνειρα που έχει κάθε παιδί για την τάξη του και τα έκανε πραγματικότητα. Με δικά της έξοδα! Και το αποτέλεσμα έγινε viral στο Tik Tok, όπως του αξίζει.

 

Για την ακρίβεια, είναι το dreamclass και της ίδιας, όπως λέει, το οποίο θα έχει θετική επίδραση σε αυτή και στους μαθητές της. Είναι σημαντικό να νιώθεις όμορφα στο χώρο που πηγαίνεις καθημερινά για τόσες ώρες και είναι σίγουρο ότι θα αποδίδεις καλύτερα.

Σε ένα άλλο βίντεο, η 25χρονη δασκάλα απαντάει σε πολλά και εύλογα ερωτήματα (δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες τάξεις βλέπεις) αποκαλύπτοντας πως εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο και πως η διακόσμηση έγινε με δικά της έξοδα. Το οποίο και δικαιολογεί, λέγοντας ότι ξόδεψε τριψήφιο αριθμό για το τέλειο αυτό αποτέλεσμα και πως αν κάθε εκπαιδευτικός ζητούσε τόσα λεφτά, το σχολείο θα έμπαινε μέσα.

 

 

Το βασικό ερώτημα είναι πώς γινόμαστε μαθητές της Μαρίνας;! 😭


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist