Δρ. Ντ.Κωνσταντινίδη:Σε μία λιτή τελετή κατά τη διάρκεια των εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ρομποτικής Χειρουργικής στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Written by on 27/09/2023

105 Views

Πρόεδρος Παγκόσμιας Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής CRSA

Αποτελεί τεράστια χαρά και τιμή για εμένα η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της Παγκόσμιας Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής (CRSA – Clinical Robotic Surgical Association) που έχει την βάση της στο Σικάγο των ΗΠΑ.

Σε μία λιτή τελετή κατά τη διάρκεια των εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ρομποτικής Χειρουργικής στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής 15-17 Σεπτεμβρίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση της Επιστημονικής Εταιρείας CRSA επικύρωσαν την εκλογή μου.

Ταυτόχρονα μου ανετέθη η πλήρης επιστημονική ευθύνη της διοργάνωσης του ετήσιου παγκόσμιου συνεδρίου CRSA CONGRESS 2024 , το οποίο θα διοργανωθεί στη Ρώμη τον Νοέμβριο του 2024 και του οποίου θα προεδρεύσω.

Η διεθνής αναγνώριση αυτή που συμπίπτει με την επέτειο των 17 ετών εφαρμογής της Ρομποτικής Χειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Σεπτέμβριος 2006-2023) και πολλές χιλιάδες επιτυχών επεμβάσεων Γενικής Χειρουργικής, επιβραβεύει το υπέροχο ταξίδι της Ρομποτικής Τεχνολογίας που πρώτη η ομάδα μας ξεκίνησε το 2006 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Αποτελεί μέγιστη τιμή για εμένα αυτή η θέση, μέσω της οποίας δεν αναγνωρίζεται μόνο η προσωπική μου σταδιοδρομία ως χειρουργός αλλά ταυτόχρονα εκφράζεται η ποιότητα του Ομίλου μας.

Η συμβολή των συνεργατών μου Fotis Antonakopoulos, Panos Athanasopoulos, Agis Ioannidis, Marinos Makris, Dimitris Flintras, Kanellopoulos Elias είναι τεράστια γι αυτό και τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως!

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον ηγέτη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρα Γιώργο Αποστολόπουλο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Vassili G. Apostolopoulos II, τον Αντιπρόεδρο
Christo G. Apostolopoulos και την κυρία Τιτή Αποστολοπούλου για την συνεχή και πολύ σημαντική για μένα ηθική και υλικοτεχνική συμπαράσταση.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εμπιστεύτηκαν την υγεία τους και τα χειρουργικά τους προβλήματα σε μένα και τους συνεργάτες μου στο Ιατρικο Κεντρο Αθηνων. Η παραπάνω αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή δίχως την εμπιστοσύνη τους.

CRSA – Clinical Robotic Surgery Association


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist