Μάνος Παναγιώτου:To τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονα το γεγονός της προώθησης στα κοινωνικά δίκτυα, (facebook, instagram) αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας μη ιατρικών σκευασμάτων για διάφορες παθήσεις.

Written by on 30/01/2024

76 Views

To τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονα το γεγονός της προώθησης στα κοινωνικά δίκτυα, (facebook, instagram) αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας μη ιατρικών σκευασμάτων για διάφορες παθήσεις.

Ανάμεσα στους γιατρούς που φαίνεται να διαφημίζουν και να προωθούν αυτά τα σκευάσματα είναι και το άτομο μου. Με την ειλικρίνεια και την επιστημοσύνη που είναι η καθημερινή πρακτική μου, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ουδέποτε θα διαφήμιζα ή θα προωθούσα οποιοδήποτε σκεύασμα.

Oτιδήποτε παρουσιάζεται σαν διαφήμιση με το άτομο μου είτε μέσω κοινωνικών δικτύων είτε μέσω ιστοσελίδων αμφιβόλου προελεύσεως και χωρίς εμφανή στοιχεία επικοινωνίας αποτελεί προϊόν ΑΠΑΤΗΣ και θα σας συμβούλευα να το αγνοήσετε.

Παραμένω πιστός στον ιατρικό μου όρκο, στην ιατρική επιστήμη και στις αρχές της επαγγελματικής δεοντολογίας που υπηρετώ επί δεκαετίες.
Για ραντεβού ή επείγοντα θέματα μπορείτε να επικοινωνείτε:
📱 6944 60 71 14
☎ 210 6800344
📩 bkliniki@gmail.com
🌐 https://ourologos-panagiotou.gr
…………………………………….


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist