Ολοκλήρωση εργασιών τοποθέτησης πέντε νέων παιδικών χαρών στην Η.Ν. Κάσο.

Written by on 04/10/2023

78 Views

Ολοκλήρωση εργασιών τοποθέτησης πέντε νέων παιδικών χαρών στην Η.Ν. Κάσο.

Τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του έργου με τίτλο ″ Προμήθεια παιδικών χαρών″, στους οικισμούς της Η.Ν. Κάσου .Με την τοποθέτηση δυο ( 2 ) παιδικών χαρών , στον οικισμό Αρβανιτοχωρίου , μια (1) στον οικισμό της Αγίας Μαρίνας και μία (1) στο Πόλι δημιουργήθηκαν καλαίσθητα σημεία ψυχαγωγίας και αναψυχής για τους μικρούς μας φίλους και για τους γονείς της Κάσου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και εργασίες συντήρησης – αντικατάστασης του τάπητα ασφαλείας της υπάρχουσας παιδικής χαράς στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην οποία θα ακολουθήσουν και νέες εργασίες συντήρησης το αμέσως επόμενο διάστημα .
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 165.569,75 € και έλαβε χρηματοδότηση 120.000 € από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και 45.569,75 € από ιδίους πόρους του Δήμου Η.Ν. Κάσου.
Ο Δήμαρχος Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτοκριτος αναφορικά με το χρόνο εκτέλεσης του έργου τόνισε τα παρακάτω :
« Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μπορούμε να κάνουμε χαρούμενους τους μικρούς μας φίλους και το ίδιο επιθυμώ γενικότερα για όλους τους κατοίκους της Κάσου . Ήταν είναι και θα παραμείνει κύριο μέλημα μας μέσα από τις παρεμβάσεις μας να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού μας , όμως είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζουμε τεράστια εμπόδια εξαιτίας της γραφειοκρατίας . Αυτή την φορά παρά τα δεδομένα των γραφειοκρατικών διαδικασιών ο διαγωνισμός ανάδειξης εργολάβου ολοκληρώθηκε γρήγορα γιατί η διαδικασία υλοποιήθηκε από την τεχνική μας υπηρεσία, και αυτός ακριβώς είναι ο στόχος μας για να είμαστε αποτελεσματικότεροι πρέπει η τεχνική υπηρεσία και γενικότερα ο Δήμος μας να αποκτήσει την διαχειριστική επάρκεια που απαιτείται ώστε να μπορούμε να διενεργούμε ανοικτούς διαγωνισμούς στην έδρα μας».

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist