” Ξεκίνησαν τα μαθήματα κλασικής κιθάρας και πιάνου του Μουσικού Εργαστηρίου του Δήμου της Η.Ν.Κάσου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο “Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας – MuSifanto”.

Written by on 19/10/2023

303 Views
” Ξεκίνησαν τα μαθήματα κλασικής κιθάρας και πιάνου του Μουσικού Εργαστηρίου του Δήμου της Η.Ν.Κάσου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο “Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας – MuSifanto“.
Μουσική.. Πολιτισμός ..Παιδεία..
Μουσική! Ένας κόσμος μαγικός! Πόσο σπουδαίο αλήθεια είναι να τον πλησιάσουμε, να τον γνωρίσουμε!
Μουσική! Ένας κόσμος ιδιαίτερος, όμορφος, παιχνιδιάρικος!
Η μουσική μέθεξη αρχίζει απο την προσχολική ηλικία,ερχόμαστε σε επαφή με μουσικά όργανα για να μάθουμε να παίζουμε και να κάνουμε ταξίδι μαγικό!
Σ’ αυτό το ταξίδι θα καλλιεργησουμε το πνεύμα μας, θα αναδείξουμε το ταλέντο μας,θα ενεργοποιήσουμε τις αισθήσεις μας.
Σ’ αυτό το ταξίδι θα δείξουμε υπομονή, συγκέντρωση, μα θα μας ανταμείψει πλουσιοπάροχα.
Είμαστε ευτυχείς γιατί αυτό το ταξίδι γίνεται σε ένα μικρό νησί στην εσχατιά του Αιγαίου με πλούσια ιστορία και πολιτισμό.
Δύσκολη η μουσική Παιδεία για τα απομακρυσμενα νησιά, που θεωρείται αυτονόητη σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο!
Εμείς όμως με την βοήθεια του Δήμου της Η.Ν.Κάσου και του Συνδέσμου “Οι φίλοι του Ελληνικού νησιού και της θάλασσας ” έχουμε την ευκαιρία και την δυνατότητα να μάθουμε, να αγαπήσουμε, να παίζουμε μουσική.
Δάκα Ειρήνη – Δασκάλα κιθάρας
Καρατζιάς Θωμάς – Δάσκαλος πιάνου
Την προσεχή Κυριακή στις 11 η ώρα το πρωΐ σας περιμένουμε στην Δημ. Βιβλιοθήκη Ν.Γ.Μαυρής,για να γνωρίσουμε απο κοντά τους μαθητές μας και να απολαύσουμε την προγραμματισμένη Συναυλία μας.

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist