Η παραγωγή της εκπομπής «Άγρια Ελλάδα» τούς Ηλίας Στραχίνης και Γρηγόριος Τούλιας, πραγματοποίησε γυρίσματα στη Βόρεια Κάρπαθο.

Written by on 19/02/2024

71 Views

 

Η παραγωγή της εκπομπής «Άγρια Ελλάδα» από τους ταλαντούχους Ηλίας Στραχίνης και Γρηγόριος Τούλιας, πραγματοποίησε γυρίσματα εδώ στη Βόρεια Κάρπαθο, αναδεικνύοντας τα σπάνια στοιχεία του βιώσιμου και εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει το νησί μας.

Από την πρώτη στιγμή της επικοινωνίας μας με την παραγωγή, βρεθήκαμε σε συνεχή επαφή, εργαζόμενοι αδιάκοπα για την άψογη οργάνωση και την ζεστή φιλοξενία του συνεργείου, ενώ παράλληλα φροντίσαμε να παρέχουμε κάθε απαραίτητη πληροφορία ώστε τα γυρίσματα να αποτυπώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αυθεντική ομορφιά και τη μοναδικότητα του τόπου μας.Η κουλτούρα του νησιού, οι παραδόσεις, οι γεύσεις και οι φυσικές ομορφιές που αποτυπώθηκαν, θα φέρουν κοντά μας νέους επισκέπτες που επιθυμούν να γνωρίσουν την αυθεντική και βιώσιμη πλευρά του τουρισμού.

Πιστεύουμε ότι οι προσπάθειες αυτές συμβάλλουν στην προβολή και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Καρπάθου, καθώς και στην προστασία και την προώθηση του βιώσιμου τουρισμού. Με αυτό το πνεύμα, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε νέους και παλιούς φίλους στο νησί μας, για να ζήσουν και αυτοί τη μαγεία της Καρπάθου.

Τέλος θέλω να εκφράσω τις βαθύτερες ευχαριστίες μου προς όλους όσοι συνεργάστηκαν. Η συνεργασία μεταξύ των τοπικών αρχών, της παραγωγής, των κατοίκων και όλων των εμπλεκόμενων αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς ο συνδυασμός των δυνάμεων μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist